93/3 asker yolu bekleyenler

Valla ne zamana kaldım bilmiyorum aramaz o şimdi beni istemediği şeyi yaptm diye cezalandırır
:1:Annem yılbaşı şart değil dedi eve gelince hazırlar gönderirsin falan dedi öle karar verdim:34:

seroş seninki niye böyle telefon düşmanı ya? :26:
kızım dumanla mı haberleşceksiniz :44:
araman normal değil mi?

Valla ne zamana kaldım bilmiyorum aramaz o şimdi beni istemediği şeyi yaptm diye cezalandırır
:1:Annem yılbaşı şart değil dedi eve gelince hazırlar gönderirsin falan dedi öle karar verdim:34:

e oyle yap o zaman tab daha ıyı ben yıyecek sokamıyorum dıye gonderemıyorum sız gonderın barı bızım almıyolar hıcbısey ya amaaan :ssz:

oha :D baya abarmıssınız sız ayrılmak ıstıyosan falan D: hemen ayrılmalara baglamıs bad trıpler :D yok bızım genel onlar hep oluyo oyle dedıklerım baskada olmaz ya klasık bı de sey var sen artık bana guc verıp motıve etmıyorsun falan modu ıste bazen yapamıyorum dıye sey yapıyolar ya destek oluyosun ama eskıden daha coktu olayı oluyo o da aynı aslında da soyleyebılceklerın sınırlı ve aynı olunca tabı onlara sen motıve etmıyorsun gıbı gelıyo :9:

Emre oyle bi knusurki bzn supheye dusuyorm gercekten sgkmu davraniyorm oylemi hissettiriyorm diye kendimden suphe ediyorm:)emre ck tripcidir ama asla kabul etmez trip attigini.haha daha motive etmiyosun demeye baslamadi:)herseyi bkliyorm artk

Emre oyle bi knusurki bzn supheye dusuyorm gercekten sgkmu davraniyorm oylemi hissettiriyorm diye kendimden suphe ediyorm:)emre ck tripcidir ama asla kabul etmez trip attigini.haha daha motive etmiyosun demeye baslamadi:)herseyi bkliyorm artk

hahah saygında haksızken haklı cıkıp benı ozur dıletebılcek pozısyona sokuyo bı anda soka gırıyorum ya hahah ay bızden fenalar kadınlara laf atıyorlarda :ssz:

Sona ermekte gün yine seninle
Akşamlar böyledir hep sessiz...

[video=youtube;WRkjcY14z90]http://www.youtube.com/watch?v=WRkjcY14z90[/video]

Back
X