• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

öğrenci olduğuna dair belge istiyolarmış.. ben de anlamadım. :26:
çocuk daha üniversiteye falan gidicek inşallah.
bi de onu askere almasınlar :52:
2 asker benim bünyeme fazla gelir :52::52::52::52:

Hii anladim smdi.kardesinin daha askere gtmesineee ckkk var o zmn :)hayirlisiyle btrsin kisa donem gider insallah

öğrenci olduğuna dair belge istiyolarmış.. ben de anlamadım. :26:
çocuk daha üniversiteye falan gidicek inşallah.
bi de onu askere almasınlar :52:
2 asker benim bünyeme fazla gelir :52::52::52::52:

oha harbıden bı de o gıtmesın yanı senın safaklar sonsuz ısaretı olcak oyle olursa rasıt gelcek kardesın falan derken

Ay şu 4 ay geçsin bi gelsin de hiç lafı olmaz yani o kadar günüüüünn:21:

of sorma ya valla ömrümden ömür gitti harbiden bitsede kurtulsaaaak
:1:

Saygın üye olmus muhafız köşkü bilmemnesine facede adamlar 79/1 falan oha dedim ya düşün kaç seneler geçmiş falan bizimde öyle olcak galibaaa hahaha :52:

Saygın üye olmus muhafız köşkü bilmemnesine facede adamlar 79/1 falan oha dedim ya düşün kaç seneler geçmiş falan bizimde öyle olcak galibaaa hahaha :52:

Evet bizim de öyle olcaaaakk
:52::52::52::52::52:
Kızz yıllar çok çabuk geçiyo kiii daha mayıs dün giibi değil mi bak 8 ayı devirdik
:1:

senin ne zaman gitmişti günü yani ne zaman teslim tarihi tecil bozma terhis mi ne adı iştee

6 mayıs kuzum 8 mayıs ta teslim oldu işte 2 gün yol izniydi ya sonra onu şafaktan düştük:72:
şimdide benm ticker yanlış galiba fazla sayıyomuşum dediğine göre ama düzeltmicem :1:

6 mayıs kuzum 8 mayıs ta teslim oldu işte 2 gün yol izniydi ya sonra onu şafaktan düştük:72:
şimdide benm ticker yanlış galiba fazla sayıyomuşum dediğine göre ama düzeltmicem :1:

aa aynı guun :D bızımde 6 mayıs 9da teslım olduk :1:

Back
X