- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.761
Günaydın :18:
Perşembeyede geldik oh
2014 e de az kaldı bu haftanın bitmesinede
Perşembeyede geldik oh

2014 e de az kaldı bu haftanın bitmesinede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışımsaygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee
![]()
ayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışımsaygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee
![]()
Merhaba canlar haftanin sonunu getiriyoruzzz hadi bitsin bu yil artikkk ins hepinizin keyfi yerindedir cok sukur ben iyiyim toparladim kendimi![]()
a
Ya o filmi bir tek ben mi beğendim yaaa![]()
![]()
hshahhaha ben de hiç beğenmemiştim![]()
hahah evet galiba sende arkadaşlarınla falan gırıgr makara izlemişsindir diye beğenmişsindir hayatım
Merhaba canlar haftanin sonunu getiriyoruzzz hadi bitsin bu yil artikkk ins hepinizin keyfi yerindedir cok sukur ben iyiyim toparladim kendimi![]()
gönderdim kargo muuu 30nda elinde olur yazıyor kağıtta hadi bakalım![]()
gönderdim kargo muuu 30nda elinde olur yazıyor kağıtta hadi bakalım![]()
ayyy üstümde niyeyse bi yılbaşı sevinci var sürekli jingle bells jingle bells diyerek geziniyorum![]()
ayyy üstümde niyeyse bi yılbaşı sevinci var sürekli jingle bells jingle bells diyerek geziniyorum![]()
Askeriyeye mi gönderdin yavrum sen ?
evettt bebegımm saygından tam adrres adı falan aldım askerıye tabur onun bunun hepsının gonderdım o sekılde ptt aps le
Resmini atıcaktın ezgiiii nasıl bşy oldu merak ediyorum![]()