93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın :18:
Perşembeyede geldik oh :16:
2014 e de az kaldı bu haftanın bitmesinede :10:

ayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışım :9::9::9: saygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee :16::16:

ayttttt günaydınn kızlarrrr gün bitti güüüün ben dün o çirkin filmi yarısında kesstim bu kadar bayık bi film olamaz nasıl onun hem kitabını yapıp hem de filmini yapmışlar iyi ki kitabı okumamışım :9::9::9: saygının hediyesiyle uğraşıcam bugün bendeeeeeeeeeeeee :16::16:
a

Ya o filmi bir tek ben mi beğendim yaaa
:27: :9:

hshahhaha ben de hiç beğenmemiştim :52:

Merhaba canlar haftanin sonunu getiriyoruzzz hadi bitsin bu yil artikkk ins hepinizin keyfi yerindedir cok sukur ben iyiyim toparladim kendimi:31:

ayyy üstümde niyeyse bi yılbaşı sevinci var sürekli jingle bells jingle bells diyerek geziniyorum :52:

Back
X