93/3 asker yolu bekleyenler

Bence bu cok cok iyi bşy cünkü bnmki cok şikayetci keşke doguya gitseydim diyip duruyo bazen :1:
Tel fln kullanabiliyo mu ztn telde kullanıyosa degmeyin keyfinize :ssz:

Kanaryam'la yaşıtsınız :)
sevgilinin doğumgününü kutlayabilecek misin?
tel kullanıyor mu?
götürmüş olsaydı çok rahat kullanabilecekti ama ordan alırım diye götürmedi ama üst devresinden birinden atıyo tel konusunda hiç bi sıkıntısı yok sorun yapmıyolarmış görmezden geliyolarmış bugün o üst devresi tel getirtmiş ama bi sorun çıkmış o yüzden yarına kaldı ama çok şükür konuşabiliyoruz.

Valla bizim için pek rahat değil be hayatım, şimdi telefon kullanmaya başladık diye biraz rahatladık ama iletişim anlamında çok sıkıntı çektik biz ustalıkta 3. ayın içinde olmamıza rağmen. Ama şimdiye şükür diyorum bir nebze daha rahat konuşmamız çok şükür kiii. Doğu batı değil de canım en önemlisi kendi rahatı, askerin de rahatmış ya gerçekten çok sevindim. İnşallah tatlım inşallah tek temennimiz o zaten :72:
zaman geçtikçe dahada iyi olur inşallah hiç konuşamamak diyede bi şey var dediğin gibi bunada şükür. haklısın en önemlisi kendi rahatlıkları.

Evett bende ordan biliyorum hayatım :)) Nasıl durumunuz rahatmisiniz

çok rahatız canım allaha şükür sizin durumunuz nasıl nereye çıktı askerin?

Aaa evet ben bunu kaçırmışım. Artık benimle birlikte bir en küçük daha var oleeeey :9:

ayyy bizimki duymasın bak burdada sana küçük diyolar diye dalga geçer kendisi çok büyükmüş gibi :1::1:

Adam ciddi manyakmış yalnız, görüşmede fake atmış resmen :52:

Oyleyms valla kurtuldum Allahdan :1:

Amaaaan neymş o öyle be şirret resmen ama özel sektörde genelde böyle canım ya :26: Sen tabi alışık olmadıgın için fazla gelmş sana :31:
Napcaksn peki şimdi eski işine dönme şansın var mı ?

Yok hayatım yaa istesem giderim alırlar da ben yapamam oylede.. ama yarin baska yerden cagirdilar oraya gidicem ordakiler tanıdık :)

hilall inanmıyorummmmmm :53:
kk ceza vermeyecek olsa ağır şeyler söyleyeceğim adama.
hem işi kendi teklif ediyor, hem de senin işle ilgili olmayan davranışlarına karışıyor!! :53:
hadi desem elindeki işi yanlış yaptın da kızıp karıştı, öyle bir şey de değil.
Lafını söyleyebildiğine çok sevindim.
Bi iş verdi, maaş verdi diye senin hayatını da satın aldığını sandı herhalde patron bozuntusu.

çok da güzel yapmışsın, başka iş bulursun, emin ol bundan iyi olur.

Sorma Handecimm manyak ya kafayı yedirrti bana. Neler dedim bende burada yazamıyorum hem is teklifi yapıyor hemde davranışa bak dengesiz.. yarın başka biryere basliorm canimm :)

Sen 20 demiyor muydun Hilalcim yaa, ben seni 93 lü biliyordum, sen de mi 94 lüsün :26:

94luyum bende eylül ayındann :1:

götürmüş olsaydı çok rahat kullanabilecekti ama ordan alırım diye götürmedi ama üst devresinden birinden atıyo tel konusunda hiç bi sıkıntısı yok sorun yapmıyolarmış görmezden geliyolarmış bugün o üst devresi tel getirtmiş ama bi sorun çıkmış o yüzden yarına kaldı ama çok şükür konuşabiliyoruz.

Hadi ya keşke götrseymş dicem ama ortamı bilmiyodu sonucta ilk gittiginde :61:
Konuşmanız rahatsa herşey zamanla hallolur ztn ya.Şuan bizde iyiyiz konusma acısından ama neler çektigimi bi ben bilirim yani :1:

zaman geçtikçe dahada iyi olur inşallah hiç konuşamamak diyede bi şey var dediğin gibi bunada şükür. haklısın en önemlisi kendi rahatlıkları.

ayyy bizimki duymasın bak burdada sana küçük diyolar diye dalga geçer kendisi çok büyükmüş gibi :1::1:

Aynen öyle canım ki kaç kere 3 er gün arayamadığını biliyorum ben yani, Allah göstermesin bir daha o zor günleri hiç kimselere :14:

Eheheh benim sevgilim de öyle ya hiç sorma, en son buluşu ellerimle daha doğrusu parmaklarıma takmış vaziyette, sarma gibi parmakların var ufacık diyor. Minik Sevgilisiymişim ben onun, ayy şebeğim ya çok özledim :16:

Oyleyms valla kurtuldum Allahdan :1:

Yok hayatım yaa istesem giderim alırlar da ben yapamam oylede.. ama yarin baska yerden cagirdilar oraya gidicem ordakiler tanıdık :)

Sorma Handecimm manyak ya kafayı yedirrti bana. Neler dedim bende burada yazamıyorum hem is teklifi yapıyor hemde davranışa bak dengesiz.. yarın başka biryere basliorm canimm :)

94luyum bende eylül ayındann :1:

Ben seni büyük sanıyordum bir de üstüne ben büyük çıktım iyi mi bir aycıklaaa , ben de Ağustosum ya :8:

Bende onu dicektim ama önce bi soriyim dedm :1: Hem cıktm hemde geri geldim brz garip olurdu :61:
Hemen işte bulmşsn masallah kısmetlisin allah hiç eksik etmesin kısmetini hem tanıdıksa daha iyi olur inş :nazar::16:

Aynen öyle canım ki kaç kere 3 er gün arayamadığını biliyorum ben yani, Allah göstermesin bir daha o zor günleri hiç kimselere :14:

Eheheh benim sevgilim de öyle ya hiç sorma, en son buluşu ellerimle daha doğrusu parmaklarıma takmış vaziyette, sarma gibi parmakların var ufacık diyor. Minik Sevgilisiymişim ben onun, ayy şebeğim ya çok özledim :16:

Aynı muhabbet bizdede var parmaklarım dolma gibiymş yogurda batırıp yiyesi geliyomş :1: Minyatür gibiymşm ufacıgım diye bnle dalga geciyo :1: Özledim ya bnde walla ne zaman elimi tutsa tek tek parmaklarımı öperdi ah ah :ssz: Son gün bunalıma girdim yanlız :1:

Aynı muhabbet bizdede var parmaklarım dolma gibiymş yogurda batırıp yiyesi geliyomş :1: Minyatür gibiymşm ufacıgım diye bnle dalga geciyo :1: Özledim ya bnde walla ne zaman elimi tutsa tek tek parmaklarımı öperdi ah ah :ssz: Son gün bunalıma girdim yanlız :1:

Minyon kızların başına gelen hep bu sanırım, dolma sarma benzetmeleri ellere , ufacıksın zaten demeler falan ayy çok yaşasınlar emi :16:
Özledik de ondan be Ecetoşum, gideli de epeyi olmaya başladı, biraz zorlanıyoruz sanki artık :14:

İzmir çiğli de benimki hayatım :) cok iyiyiz bizde masallah :nazar: telefon falan kullaniyoruz 1 3 nobetimiz var onu bekliyorum konusucaz :1:

ayyy bize o kadar yakınki 40-45 dakika tutuyo tahminen senin yerinde olmakk isterdim hergün gider görürdüm :16: rahat olmanıza çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder.

Hadi ya keşke götrseymş dicem ama ortamı bilmiyodu sonucta ilk gittiginde :61:
Konuşmanız rahatsa herşey zamanla hallolur ztn ya.Şuan bizde iyiyiz konusma acısından ama neler çektigimi bi ben bilirim yani :1:
evet canım duruma göre orda hallederim ben dedi ondan götürmedi :26: ayyy geçmiş olsun canım o zaman şimdi iyi olmasına sevindim.

o sorun bizdede vardı ankaranın gıcık yanıda bu sanırım telefon kartı sıkıntısı oluyodu burdan alıyordum ben ahh ahh.
ufaklık konusunda tek değilmişim sevindim :1: bi de 1.5 yaş var sadece ona rağmen küçük derdi bana :52:

Bende onu dicektim ama önce bi soriyim dedm :1: Hem cıktm hemde geri geldim brz garip olurdu :61:
Hemen işte bulmşsn masallah kısmetlisin allah hiç eksik etmesin kısmetini hem tanıdıksa daha iyi olur inş :nazar::16:

Sevdiriyorum kendimi çoğu insana onlarda cagriyorlar hemen :1: bide gelinlik sektörü guler yuz ve çene istiyor çene bende fazlasiylaaaa var :1:

Direnin kızlar sizin de şafaklarınız güzelleşiyor maşallah :nazar:

Evet 2 ay oldu bile ya :)

kızlar üzgünüm yarın iş var :ssz:
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr :31::31::31:

hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda :31::31::31::31:

Minyon kızların başına gelen hep bu sanırım, dolma sarma benzetmeleri ellere , ufacıksın zaten demeler falan ayy çok yaşasınlar emi :16:
Özledik de ondan be Ecetoşum, gideli de epeyi olmaya başladı, biraz zorlanıyoruz sanki artık :14:

Hemde nasıl özledik ya atlayıp gidesim varda işte az daha sabır diyorm kendime :ssz: İşe başlayınca süper planlarım var :52:

o sorun bizdede vardı ankaranın gıcık yanıda bu sanırım telefon kartı sıkıntısı oluyodu burdan alıyordum ben ahh ahh.
ufaklık konusunda tek değilmişim sevindim :1: bi de 1.5 yaş var sadece ona rağmen küçük derdi bana :52:

Ankara diyince bir sinir geliyor o yüzden bana ne yalan söyleyeyim, zamanla daha da iyileşicek diye umuyorum işte ben de :1: Bizimkisi yaş konusundan değil de ben fiziksel olarak minyonum yaa, ama bizim de 4 yaş var ya aramızda :9:

evet canım duruma göre orda hallederim ben dedi ondan götürmedi :26: ayyy geçmiş olsun canım o zaman şimdi iyi olmasına sevindim.

Aynen bnde sevindim her gün aricak mı acaba derdindeydim aramasa telaş basıyodu :52:
Nese herkes rahata kavuştu ya cok güzel oldu :nazar::16:

Back
X