- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.461
Bence bu cok cok iyi bşy cünkü bnmki cok şikayetci keşke doguya gitseydim diyip duruyo bazen
Tel fln kullanabiliyo mu ztn telde kullanıyosa degmeyin keyfinize![]()
götürmüş olsaydı çok rahat kullanabilecekti ama ordan alırım diye götürmedi ama üst devresinden birinden atıyo tel konusunda hiç bi sıkıntısı yok sorun yapmıyolarmış görmezden geliyolarmış bugün o üst devresi tel getirtmiş ama bi sorun çıkmış o yüzden yarına kaldı ama çok şükür konuşabiliyoruz.Kanaryam'la yaşıtsınız :)
sevgilinin doğumgününü kutlayabilecek misin?
tel kullanıyor mu?
zaman geçtikçe dahada iyi olur inşallah hiç konuşamamak diyede bi şey var dediğin gibi bunada şükür. haklısın en önemlisi kendi rahatlıkları.Valla bizim için pek rahat değil be hayatım, şimdi telefon kullanmaya başladık diye biraz rahatladık ama iletişim anlamında çok sıkıntı çektik biz ustalıkta 3. ayın içinde olmamıza rağmen. Ama şimdiye şükür diyorum bir nebze daha rahat konuşmamız çok şükür kiii. Doğu batı değil de canım en önemlisi kendi rahatı, askerin de rahatmış ya gerçekten çok sevindim. İnşallah tatlım inşallah tek temennimiz o zaten![]()
Evett bende ordan biliyorum hayatım :)) Nasıl durumunuz rahatmisiniz
çok rahatız canım allaha şükür sizin durumunuz nasıl nereye çıktı askerin?
Aaa evet ben bunu kaçırmışım. Artık benimle birlikte bir en küçük daha var oleeeey![]()
ayyy bizimki duymasın bak burdada sana küçük diyolar diye dalga geçer kendisi çok büyükmüş gibi