93/3 asker yolu bekleyenler

selamlar arkadaşlar :(
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..

Geçmş olsun Handecim ya salgın var dikkat etmk lazm :26:
Yatıp dinlenebilse cabuk atlatırda bide eşin orda yemek fln yapıyo ya ondan zorlanıyodur dinlenemeyince umarım hemen atlatır :26:

ezgi sen napıyosun ya, neden yoktun kaç gündür?
özledik :)

ay ıyıyım ıyı olmasınada arkadasım falan var ev tadılata gırıyor yarın banyo falan yandık yanı ben ölcem :9:
bugunde hep topladım tek basıma annem falanda yok ortalıklarda ıyı oldu gerce sacma sapan olan herseyı sakladıgı cope attım :52:
onlarla cebellesıyorum bu hafta sınavlar vardı artık hergun gıtmedım cuma gıdıp hepsıne gırıcem rapor yaptım kendıme :9:

ay ıyıyım ıyı olmasınada arkadasım falan var ev tadılata gırıyor yarın banyo falan yandık yanı ben ölcem :9:
bugunde hep topladım tek basıma annem falanda yok ortalıklarda ıyı oldu gerce sacma sapan olan herseyı sakladıgı cope attım :52:
onlarla cebellesıyorum bu hafta sınavlar vardı artık hergun gıtmedım cuma gıdıp hepsıne gırıcem rapor yaptım kendıme :9:

kızım nasıl giricen hepsine birden cuma günü deli :52:

ya kızlarr ben yandım valla bı anda paramı azalttılar benım cok kotu cokus yasadım falan boyle kendımı motıve edıyodum alısverıs o bu su saygının yanına gıdıp gelıyodum gene gıdıp gelırım zaten sorun degılde hanı dogal akısında gıdıyodu hersey sımdı bıraz sorumluluk vs bı de bız saygınla evı bosalttık ettık esyalarda bozuldu sadece benım kendı beyaz esyalarımın hepsı kaldı onun harıcınde gelınce gene eve cıkmak vs yandık ben yandım acıkcası ayy nasıl yapcagımıda bılemedm suan saatlerdır beynını yedım saygınında olur hayatım yaparız ederız dıyoda napcam ben yaaa boyle sımdı bı anda tam yaklastı gelmesı işe giremem zaten okulum olcak bu sene bu kadar sene calısmadın calısıyorsun sımdı dıye aılem öldürür harbiden de okulu aksatırsam karıştım ben baya

ya kızlarr ben yandım valla bı anda paramı azalttılar benım cok kotu cokus yasadım falan boyle kendımı motıve edıyodum alısverıs o bu su saygının yanına gıdıp gelıyodum gene gıdıp gelırım zaten sorun degılde hanı dogal akısında gıdıyodu hersey sımdı bıraz sorumluluk vs bı de bız saygınla evı bosalttık ettık esyalarda bozuldu sadece benım kendı beyaz esyalarımın hepsı kaldı onun harıcınde gelınce gene eve cıkmak vs yandık ben yandım acıkcası ayy nasıl yapcagımıda bılemedm suan saatlerdır beynını yedım saygınında olur hayatım yaparız ederız dıyoda napcam ben yaaa boyle sımdı bı anda tam yaklastı gelmesı işe giremem zaten okulum olcak bu sene bu kadar sene calısmadın calısıyorsun sımdı dıye aılem öldürür harbiden de okulu aksatırsam karıştım ben baya

kim kesti senin harçlığını??
ve neden?
çok mu harcıyordun?

Ya ev kurması kolay degl ama kimse bi anda saray oluşturmanızı beklemiyodur yani sende kendinizden öyle bşy bekleme bnce hem tek sen olmicaksn ki saygında destek olck şimdiden tasa etmene gerek yok gibime geldi bnm yeterki saygın gelsn :16:

kim kesti senin harçlığını??
ve neden?
çok mu harcıyordun?

evet ya bokunu cıkarttım bende ama tamamen kaldırdılar hayatımdan cogu kartı falan bılmıyorum ne olcak bakalım ekstra para verme yok artık belı b mıktar aylık verıcekler onla ıdare edıcem falan o derecelerdeyız ama ıyı oldu bı yonden tabı de sımdı tam yaz gelcek etcek o sıkıntı oldu bıraz

Ya ev kurması kolay degl ama kimse bi anda saray oluşturmanızı beklemiyodur yani sende kendinizden öyle bşy bekleme bnce hem tek sen olmicaksn ki saygında destek olck şimdiden tasa etmene gerek yok gibime geldi bnm yeterki saygın gelsn :16:

ya tabıkıde canım ama ben kendımıtasa edıyorum gerce saygında dıyo hayatımda en gereksız harcama yapan ınsan sensın falan dye cok sacma seylere cok sacma paralar verebılıyorum gereklılerede vermıyorum falan ılgıncım bıraz o konularda tabı
of b gelsınde evet yaaaaaa :52: sakınlestırır benı o :52:

tabı gun ıcınde yasıyorlar bı cok sey saygında oyle yanına gıdınce anlatıyo cogunu telefonda anlatması zaten senıde uzer endıselenme dıye anlatmıyordur :) ama genel olarak ıyı olduklarnı bılmek gercekten rahatlatıcı bazen bızımde cok yogunluktan 1 gun konusamadıgımız oluyo uzuluyorum tabıkıde ama ıyı oldugunu nobettedır onu yapmıstır sunu yapmıstır dıye kendımı avutuyorumm :1: e yoklukta neler yaptın cok ozel degılse anlattt

aynen benim askerimde biliyor benimde burda huzur olacağımı kafama takacağımı o yüzden anlatmıyor ama ben sesinden anlıyorum üstüne gidince anlatıveriyor tabi bazen:ssz:

Özel anlatılmayacak bişey yok çünkü özel yaşayacağımım adamım asker :(:2:
Öncelikle teyze oldum. Paşalar paşası tatlımı tatlı aslan gibi bi yiğenim oldu. Çok tatlı bir duyguymuş.:nazar::emir_bebek:

aynen benim askerimde biliyor benimde burda huzur olacağımı kafama takacağımı o yüzden anlatmıyor ama ben sesinden anlıyorum üstüne gidince anlatıveriyor tabi bazen:ssz:

Özel anlatılmayacak bişey yok çünkü özel yaşayacağımım adamım asker :(:2:
Öncelikle teyze oldum. Paşalar paşası tatlımı tatlı aslan gibi bi yiğenim oldu. Çok tatlı bir duyguymuş.:nazar::emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün Arazım, sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun inşallah :nazar:

hakkaten canım senin harçlığını kim neden kesti. Yanlış hatırlamıyorsam aileler yüzündenmi bozmuştun evi. Ev kurmak gerçekten kolay değildir. Bizde hemen 1-2 ay içerisinde düğün yapacaz gerçekten şuan herşey gözümde çok büyüyor nasıl olacak nasıl edecek. Dediğin gibi bende çalışmıyorum işten çıkalı 3 ay oldu tam lazım zamanında çıkartıldım:43::43:

ya tabıkıde canım ama ben kendımıtasa edıyorum gerce saygında dıyo hayatımda en gereksız harcama yapan ınsan sensın falan dye cok sacma seylere cok sacma paralar verebılıyorum gereklılerede vermıyorum falan ılgıncım bıraz o konularda tabı
of b gelsınde evet yaaaaaa :52: sakınlestırır benı o :52:

bence aylık olayı iyi ezgi.
sonuçta evlenince de belli bir geliriniz olacak, şimdiden alışmalısın idare etmeye parayı.
ilk başta zorlanırsın ama sonra düzene sokarsın alacağını vereceğini.

Kalmadi dediler.Yarn is ckisi baska gratise bakicam.ama tabi kargoyu gondermemde gecikiyo.yarnda bulamaZsam yollycam kargoyu artk cuma gunu.

Ya olmazsa diger kargo gönderdiginde gönderrsin de neymş bu slikon yahu kapış kapış :1:

Back
X