- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.241
Hu hu napıyosnz bakiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldinnnn eceee![]()
Hoşbulduk ayyy cok sıkılıyorm ya sıkıntıdan duşa gircem yani o derece![]()
Sıkıntıdan dusa mı girilir bebeğm en güzeli uyumak valla hem zamanda geçiyo![]()
![]()
Ozamnda gece uyuyamam işteGidim az duşta şarkı söyliyim kendimi eglendiriyim
![]()
Onada bişi kalmadı yahu ocak bitti sayılır![]()
Öle diyelimde bitsin bi an önce![]()
Allah yardımcısı olsun gerçekten spor zamanı zor oluyor acemilikten hatırlıyorum. aynı bizde canım şafak attırmak için gün sayıyoruz. Bizimkide bi ara çok nöbet tutuyordu dinlenecek vakti olmuyordu. Rahat çok şükür ama çok fazla konuşamıyoruz sürekli arama falan yapıyorlar . Benimkinin orda askerden çok rütbeli var her 10 adımda rütebli çıkıyor diyor karşıma.
Yok be ne rahatlması![]()
İlaçları bile daha gelmemis teskereyi aldıktan sonra eve yollıcaklar heralde ilaçları![]()
Onada bişi kalmadı yahu ocak bitti sayılır![]()
Hu hu napıyosnz bakiyim![]()
Sıkıntıdan dusa mı girilir bebeğm en güzeli uyumak valla hem zamanda geçiyo![]()
![]()
hadı ya aynen bızımde rutbelerden cumhurbaskanından kuscak sayn gormekten bızde de cok oluyo ondan kullanmıyor telefon saygın hergun zaten ılla kı 2 3 kere konusabılıyoruz falan konusma derdımız cok olmuyor oyle e ıyı ya rahatsa gene yanı sevındımmm :)
aynen aynen benimkide diyor kuscam diye . aynen canım sık sık konuşamasakta iyi ve rahat olduğunu bilmek yetiyor.ama anlatmadığı çok şey var eminim yaşadığı sorunları pek anlatmıyor .![]()
selamlar arkadaşlar
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..
ya geçmiş olsun .. o kadar hastaneye gitmiş neden revirde yatırmıyorlar şuan gribi takmıyo adamlar sinir oluyorum yaa .. b iğne var bacağın ağrısa o iğne , başın ağrısa o iğne allahım ! adam gibi bakmıyolar ki toparlansa bari nasıl normalde hasta olduğunda uzun sürer mi toparlanması evdeyken falan burda biraz daha uzun sürer şimdi dikkat edemiyo ya kendine :26:
Hoşbulduk ayyy cok sıkılıyorm ya sıkıntıdan duşa gircem yani o derece![]()