93/3 asker yolu bekleyenler

3 gündür konuşamıyoruz :( Sadece 7-9 nobetinde konusmustuk offf ya alışmıştıımm konuşmaya şimdi bide böyle oluncaa :(

Geçici bi durumdur belki :26:
Eski rahat halinize geri dönersnz bence canını sıkma azda olsa haberini alıyomşsn nasıl olsa :ssz:

Kursa gittim geldim değişiklik oldu az ingilizce konustum :1: Onun dışında saçıma annem ve kardeşim olarak yeni aldıgımız maşayı denedik beceremedik :1: Benden bu kadar sende ne var ne yok :1:

eliniz alışır, saçı üst üste aynı yere sarmayın. (güzel dalga olmuyor o zaman)
15-20 sn den fazla tutma bi de. (yanıverir)
hep aynı yöne sar, yoksa bukleler farklı farklı olurlar.

eliniz alışır, saçı üst üste aynı yere sarmayın. (güzel dalga olmuyor o zaman)
15-20 sn den fazla tutma bi de. (yanıverir)
hep aynı yöne sar, yoksa bukleler farklı farklı olurlar.

sag taraftan sol tarafa geçince elim karışıyo :1:
Bide annem alttan sarıyo kardesim üstten denedi ikiside güzel olmadı bn elimi yakıyodm fln :1:
Baya uzun sürcek alışmam ne biçim kızım ya hiç becerikli deglm sac konusunda :1:

Geçici bi durumdur belki :26:
Eski rahat halinize geri dönersnz bence canını sıkma azda olsa haberini alıyomşsn nasıl olsa :ssz:

Hattı kapanmış ya abisi ödüyor sanıyormuş ama 3 ay boyunca ödememiş faturayı... Onun yüzünden böyle konuşamıyoruz. Dün para yatırmış Okan'da bugün halledicem demişti ama mesaj atmadığına göre halledemedi. 2 gündür arkadaşından aradı 2 dakika falan konuşuyorduk ama bugün hiç aramadı:5:

Hattı kapanmış ya abisi ödüyor sanıyormuş ama 3 ay boyunca ödememiş faturayı... Onun yüzünden böyle konuşamıyoruz. Dün para yatırmış Okan'da bugün halledicem demişti ama mesaj atmadığına göre halledemedi. 2 gündür arkadaşından aradı 2 dakika falan konuşuyorduk ama bugün hiç aramadı:5:

talihsizlik olmuş, yatırdıysa bile aynı gün açılmamış olabilir canım..

Bende askerlikle ilgili bi sorun sandım :1:
Halleder merak etme hem halledince acısını cıkarrsınz siz :34:

talihsizlik olmuş, yatırdıysa bile aynı gün açılmamış olabilir canım..

Olabilir hayatım kimsedende ısteyemez telefon öyle hergün hergün bakalım yarın artık...

Bende askerlikle ilgili bi sorun sandım :1:
Halleder merak etme hem halledince acısını cıkarrsınz siz :34:

yok aman askerlikde bişey yok canımm :1::nazar: sizde ne var ne yok :16:

yok aman askerlikde bişey yok canımm :1::nazar: sizde ne var ne yok :16:

Bizim aynı pek bi değişiklik yaok Koray yine bol bol yoruluyo çalışıyo bide denetim var diye komutanlar bütün belgeleri koraya düzelttiriyomş canı cıkıyo anlicagın :ssz:

Bizim aynı pek bi değişiklik yaok Koray yine bol bol yoruluyo çalışıyo bide denetim var diye komutanlar bütün belgeleri koraya düzelttiriyomş canı cıkıyo anlicagın :ssz:

Seni tandıığımdan beri hep seninkinin üstünde bütün işler ya :( Haklı sıkılmakta neden 2 kişiyi görevlendirmiyorlar ki ne kadar saçma tek kişiye yüklenmek:20:

Seni tandıığımdan beri hep seninkinin üstünde bütün işler ya :( Haklı sıkılmakta neden 2 kişiyi görevlendirmiyorlar ki ne kadar saçma tek kişiye yüklenmek:20:

Koray kadar pc den anlayan yokda ondan :61:
Koray çarşı izninde bile komutanların evine gidip pc lerini yapıyo o derece :61:
Adamlar teknik servise götürüyomş yapamayız diyip atıyolarmş koraya yaptırıyolar onlarda :ssz:

İyi akşamlar kızlar:72:
Pof canı sıkılanlar kervanına bende katılabilir miyiiiim :31:
Aslında iyi olmalıyım ama olamadım sevgilicim i aradım az önceee biliyosunuz hafta içi pek konuşamıyoruz yarın gidicem ya bu ara kafası pek dolu unutmuştur diye söliim dedim öyle konuştuk biraz denetim belasından ötürü baya canı sıkkın hep eğitim iyiki gündz uyuyorum diyo tüm gün boya badana temizlik yaptırıyomuşlar bitsede kurtulsa garibim yaaa neyse ders varmış akşam girmemiş akıllım o yüzden az konuştuk komutan burda yakalamasın telfn başında dedi
:1:

Kızzlar bide bir sorn var annesi kargo yolladı geçen hafta akıllı kadın askeriyenn adresini yazmams şubeye gitti kargo bu da geçen hafta cumartesi çıkamadı pazar çıktı pazar da kapalı olduğu için alamamış hafta içi de çıkan olmamış yine alamamış bu hafta da denetimden dolayı çarşılar iptal olabilir diyo bu sefer de alamazsa nolcak o kargo ya bir fikriniz var mıııııı
:31:

Aslında iyi olmalıyım ama olamadım sevgilicim i aradım az önceee biliyosunuz hafta içi pek konuşamıyoruz yarın gidicem ya bu ara kafası pek dolu unutmuştur diye söliim dedim öyle konuştuk biraz denetim belasından ötürü baya canı sıkkın hep eğitim iyiki gündz uyuyorum diyo tüm gün boya badana temizlik yaptırıyomuşlar bitsede kurtulsa garibim yaaa neyse ders varmış akşam girmemiş akıllım o yüzden az konuştuk komutan burda yakalamasın telfn başında dedi

Kızzlar bide bir sorn var annesi kargo yolladı geçen hafta akıllı kadın askeriyenn adresini yazmams şubeye gitti kargo bu da geçen hafta cumartesi çıkamadı pazar çıktı pazar da kapalı olduğu için alamamış hafta içi de çıkan olmamış yine alamamış bu hafta da denetimden dolayı çarşılar iptal olabilir diyo bu sefer de alamazsa nolcak o kargo ya bir fikriniz var mıııııı

Serroos kargoyu arayıp söyleyin yardımcı oluyolar :)

Kargo 3 gün içinde alınmazsa gönderilern kargoya geri yolluyolar diye biliyorum ben :26:

Kursa gittim geldim değişiklik oldu az ingilizce konustum :1: Onun dışında saçıma annem ve kardeşim olarak yeni aldıgımız maşayı denedik beceremedik :1: Benden bu kadar sende ne var ne yok :1:

Aaa ndn beceremedin?zamanla yaparsn denedikce ya.
Stresli bir iş günü.ev iş yani.emrişin kargosunu paketledimm.tv karşısnda yarı uyku modunda takiliyorm:)

Bitsede kurtulsaniz ya vallahi zor orda yaptirdiklari islere bak yazik gunah.
Kargo iade olur cnm.fazla tutmazlar kargoyu subede.geldigi adrese geri gonderirler.ama subeyi arayip durumu anlatabilirsn yardmci olrlar belki

Back
X