- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.481
Yalınayak evde yere basmaya hasretizzz biz ailecek:)valla zor sizede kolay gelsin cnm
yaaaaa haha ay yok bız o kadar olmayalım da ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalınayak evde yere basmaya hasretizzz biz ailecek:)valla zor sizede kolay gelsin cnm
3 gündür konuşamıyoruzSadece 7-9 nobetinde konusmustuk offf ya alışmıştıımm konuşmaya şimdi bide böyle oluncaa
![]()
Ay sorma.emre bide iyiymis sıcak tutuyoms alsana yine dedigi icn icime bu kdr dert oldu ama bulamadm yani yapck bisi yk artk
Kursa gittim geldim değişiklik oldu az ingilizce konustumOnun dışında saçıma annem ve kardeşim olarak yeni aldıgımız maşayı denedik beceremedik
Benden bu kadar sende ne var ne yok
![]()
eliniz alışır, saçı üst üste aynı yere sarmayın. (güzel dalga olmuyor o zaman)
15-20 sn den fazla tutma bi de. (yanıverir)
hep aynı yöne sar, yoksa bukleler farklı farklı olurlar.
Geçici bi durumdur belki :26:
Eski rahat halinize geri dönersnz bence canını sıkma azda olsa haberini alıyomşsn nasıl olsa![]()
Hattı kapanmış ya abisi ödüyor sanıyormuş ama 3 ay boyunca ödememiş faturayı... Onun yüzünden böyle konuşamıyoruz. Dün para yatırmış Okan'da bugün halledicem demişti ama mesaj atmadığına göre halledemedi. 2 gündür arkadaşından aradı 2 dakika falan konuşuyorduk ama bugün hiç aramadı![]()
Hattı kapanmış ya abisi ödüyor sanıyormuş ama 3 ay boyunca ödememiş faturayı... Onun yüzünden böyle konuşamıyoruz. Dün para yatırmış Okan'da bugün halledicem demişti ama mesaj atmadığına göre halledemedi. 2 gündür arkadaşından aradı 2 dakika falan konuşuyorduk ama bugün hiç aramadı![]()
talihsizlik olmuş, yatırdıysa bile aynı gün açılmamış olabilir canım..
Bende askerlikle ilgili bi sorun sandım
Halleder merak etme hem halledince acısını cıkarrsınz siz![]()
yok aman askerlikde bişey yok canımmsizde ne var ne yok
![]()
Bizim aynı pek bi değişiklik yaok Koray yine bol bol yoruluyo çalışıyo bide denetim var diye komutanlar bütün belgeleri koraya düzelttiriyomş canı cıkıyo anlicagın![]()
Seni tandıığımdan beri hep seninkinin üstünde bütün işler yaHaklı sıkılmakta neden 2 kişiyi görevlendirmiyorlar ki ne kadar saçma tek kişiye yüklenmek
![]()
İyi akşamlar kızlar
Pof canı sıkılanlar kervanına bende katılabilir miyiiiim
Aslında iyi olmalıyım ama olamadım sevgilicim i aradım az önceee biliyosunuz hafta içi pek konuşamıyoruz yarın gidicem ya bu ara kafası pek dolu unutmuştur diye söliim dedim öyle konuştuk biraz denetim belasından ötürü baya canı sıkkın hep eğitim iyiki gündz uyuyorum diyo tüm gün boya badana temizlik yaptırıyomuşlar bitsede kurtulsa garibim yaaa neyse ders varmış akşam girmemiş akıllım o yüzden az konuştuk komutan burda yakalamasın telfn başında dedi
Kızzlar bide bir sorn var annesi kargo yolladı geçen hafta akıllı kadın askeriyenn adresini yazmams şubeye gitti kargo bu da geçen hafta cumartesi çıkamadı pazar çıktı pazar da kapalı olduğu için alamamış hafta içi de çıkan olmamış yine alamamış bu hafta da denetimden dolayı çarşılar iptal olabilir diyo bu sefer de alamazsa nolcak o kargo ya bir fikriniz var mıııııı![]()
Serroos kargoyu arayıp söyleyin yardımcı oluyolar :)
İyi akşamlar kızlar
Aslında iyi olmalıyım ama olamadım sevgilicim i aradım az önceee biliyosunuz hafta içi pek konuşamıyoruz yarın gidicem ya bu ara kafası pek dolu unutmuştur diye söliim dedim öyle konuştuk biraz denetim belasından ötürü baya canı sıkkın hep eğitim iyiki gündz uyuyorum diyo tüm gün boya badana temizlik yaptırıyomuşlar bitsede kurtulsa garibim yaaa neyse ders varmış akşam girmemiş akıllım o yüzden az konuştuk komutan burda yakalamasın telfn başında dedi
Kızzlar bide bir sorn var annesi kargo yolladı geçen hafta akıllı kadın askeriyenn adresini yazmams şubeye gitti kargo bu da geçen hafta cumartesi çıkamadı pazar çıktı pazar da kapalı olduğu için alamamış hafta içi de çıkan olmamış yine alamamış bu hafta da denetimden dolayı çarşılar iptal olabilir diyo bu sefer de alamazsa nolcak o kargo ya bir fikriniz var mıııııı![]()
Kargo 3 gün içinde alınmazsa gönderilern kargoya geri yolluyolar diye biliyorum ben :26:
Kursa gittim geldim değişiklik oldu az ingilizce konustumOnun dışında saçıma annem ve kardeşim olarak yeni aldıgımız maşayı denedik beceremedik
Benden bu kadar sende ne var ne yok
![]()
İyi akşamlar kızlar