93/3 asker yolu bekleyenler

valla ben burda montla gezerken izmire gidiodum direk soyunuodum hırkayla bluzle geziodum ama 2 yıldır sadece yazları gidiorum oda altınoluga gidioruz izmirde kimsecikler kalmadı artık istanbula göçtük :) zaten dedim orda hava güzeldir diye ama güneş varmış ama kuru soguk varmış sen izmirde misin şuan ankarada baya sogukmuş ya deri eldiven falan yolla bide bol bol krem sürsün yüzüne eline falan soguktan çatlarsa canı cook acır :(

yaaa yok herseyı var zaten bende gıdıyorum sureklı yanına ama genede napsak fayda yok tabı ay ne kremler aldımda suruyo yada calıyolar falan bıktım askerıyeye krem sokmaktan :10:

birkancık sayesinde 2 yıldan sonra izmire gelmekte nasip olcak inşallah :) havasına kurban olurum olurum izmirin :16: ben gidim yatim gece inşallah rüyamda sevdiceğmi görürüm :) herkese iyi geceler bol rüyalı bol sevdicekli geceler herkesee malum yarın iş var :)

ıyı geceler canımmm gel gel ızmıre beklerız :)

çok zor oluyor hastalıkları bide nöbet tutuyorlar soğukta dinlemiyorlar:(

evet saygın gerce cavus oldugundan nobetlerıde o yazıyo gecelerı kendıne nobet yazmıyo dıgerlerını gonderıyor ama kendınınde gıttıgı donemler oluyo tabı sabahları falan kendısı gıdıyo hasta bı de haftaya ama kendıde gece gıdıcekmıs kotu oldu tam hastalıgın ustune

evet saygın gerce cavus oldugundan nobetlerıde o yazıyo gecelerı kendıne nobet yazmıyo dıgerlerını gonderıyor ama kendınınde gıttıgı donemler oluyo tabı sabahları falan kendısı gıdıyo hasta bı de haftaya ama kendıde gece gıdıcekmıs kotu oldu tam hastalıgın ustune

herkes hasta ya bu neee :50:

Tam zamanında kötü olmuş gece çıkması gece ayazı hiç bişeye benzemiyor.Benimkinin olduğu yerde pek asker yok o yüzden hemen hemen hergün kötü çıkıyor hele bi arada hiç dinlenmiyordu yaa o ara hasta olacak diye çok korkmuştum.

Back
X