- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.521
aaaaa iyiki söyledin birkanda cok çorba içer bardak çorba sıcak cikolata neskafe yolliyim çok saol canımm![]()
Rica ederim cnm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa iyiki söyledin birkanda cok çorba içer bardak çorba sıcak cikolata neskafe yolliyim çok saol canımm![]()
birkancık sayesinde 2 yıldan sonra izmire gelmekte nasip olcak inşallah :) havasına kurban olurum olurum izmirinben gidim yatim gece inşallah rüyamda sevdiceğmi görürüm :) herkese iyi geceler bol rüyalı bol sevdicekli geceler herkesee malum yarın iş var :)
valla ben burda montla gezerken izmire gidiodum direk soyunuodum hırkayla bluzle geziodum ama 2 yıldır sadece yazları gidiorum oda altınoluga gidioruz izmirde kimsecikler kalmadı artık istanbula göçtük :) zaten dedim orda hava güzeldir diye ama güneş varmış ama kuru soguk varmış sen izmirde misin şuan ankarada baya sogukmuş ya deri eldiven falan yolla bide bol bol krem sürsün yüzüne eline falan soguktan çatlarsa canı cook acır![]()
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın![]()
Aa gecmis olsunnn.fena bi salgin varmis ztn
birkancık sayesinde 2 yıldan sonra izmire gelmekte nasip olcak inşallah :) havasına kurban olurum olurum izmirinben gidim yatim gece inşallah rüyamda sevdiceğmi görürüm :) herkese iyi geceler bol rüyalı bol sevdicekli geceler herkesee malum yarın iş var :)
yaaa yok herseyı var zaten bende gıdıyorum sureklı yanına ama genede napsak fayda yok tabı ay ne kremler aldımda suruyo yada calıyolar falan bıktım askerıyeye krem sokmaktan![]()
canım çok geçmiş olsun askerine.
teşekkür ederim hayatımmmm :)
çok zor oluyor hastalıkları bide nöbet tutuyorlar soğukta dinlemiyorlar![]()
evet saygın gerce cavus oldugundan nobetlerıde o yazıyo gecelerı kendıne nobet yazmıyo dıgerlerını gonderıyor ama kendınınde gıttıgı donemler oluyo tabı sabahları falan kendısı gıdıyo hasta bı de haftaya ama kendıde gece gıdıcekmıs kotu oldu tam hastalıgın ustune
herkes hasta ya bu neee![]()
evet saygın gerce cavus oldugundan nobetlerıde o yazıyo gecelerı kendıne nobet yazmıyo dıgerlerını gonderıyor ama kendınınde gıttıgı donemler oluyo tabı sabahları falan kendısı gıdıyo hasta bı de haftaya ama kendıde gece gıdıcekmıs kotu oldu tam hastalıgın ustune
Arayıp öğrensin annesi bnce hangi kargoyla gönderdilerse gitti mi geri mi geldi fln diye :26:
Kızlar nasılsınzzzz
Salgın var salgın, kollayın kızçeler kendinizi![]()
Kızlar nasılsınzzzz
Teşekkürler sen nasılsın hilal
ıyıyım ben ama saygın kötü şimdi de yaaa![]()