93/3 asker yolu bekleyenler

heyecan olmazmı var tabi ama diyorum daha çok vakit var hiç heyecan yapma diyorum ve vakit var diye hazırlığada başlıyamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum.

valla bi anda geçiyor canım o süre zarfı bence sen hazırlanmaya başla yavaştan hihi :)

kızlar benimde nişanlım gitti askere 3. haftasındayız kısa dönem ilk haftalarda pek anlamamıştım ama çok zor bişeymiş dayanamıyorum. 3 yıldır birlikteyiz ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıcaz .:((:5:

Demi ama yani hakkımız:1: Ee sizde varmı bişeyler yakın zamanda.

Yok yaa bizde daha tık yok :1: Daha genciz az sevgililik dönemini yaşayalım :17:
Ztn daha 2 ay olmştu askere gönderdm yani cicim aylarını bile yaşamadık :43:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 10. OCAK. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seros08 ... 97

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... ezgisaygin ... 107

... yuppisi ... 116

... Snt55 ... 136

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... apple2 ... 196

... KUBB88 ... 196

... zeytinagaci ... 199

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Kanaryam35 ... 215

... KorEc ... 216

... blss ... 216

... mystery123 ... 217

... yunay ... 217

... ARAZIM ... 219

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 297

... tuqbaCadi ... 297

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... dilanumut ... 301

... pinkok ... 301

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

kızlar benimde nişanlım gitti askere 3. haftasındayız kısa dönem ilk haftalarda pek anlamamıştım ama çok zor bişeymiş dayanamıyorum. 3 yıldır birlikteyiz ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıcaz .:((:5:

Öncelikle aramıza hoşgeldin ve hayırlı tezkereler. Evet gerçekten zor bi süreç ama şanslısın kısa dönem gitmiş

Yok yaa bizde daha tık yok :1: Daha genciz az sevgililik dönemini yaşayalım :17:
Ztn daha 2 ay olmştu askere gönderdm yani cicim aylarını bile yaşamadık :43:

Ayy kıyamam size siz daha çok tazeymişsiniz be güzelim bencede önce sevgililiğinizin tadını çıkarın çok güzel günler o günler. Ahh ahh:nazar::nazar::ssz:

Ayy kıyamam size siz daha çok tazeymişsiniz be güzelim bencede önce sevgililiğinizin tadını çıkarın çok güzel günler o günler. Ahh ahh:nazar::nazar::ssz:

Evet ya gelsinde bakalım askerden ozamn sevgili olmak nasıl bşymş tam anlicaz :16:

allah kavustursun ama safagın azmıs :34:

Evet ya gelsinde bakalım askerden ozamn sevgili olmak nasıl bşymş tam anlicaz :16:

Canım siz şu askerliği allahın izniyle sağ salim beraber atlattıktan sonra eminim ki gerisi daha güzel olur İnşallah:nazar:
Çünkü asker yolu beklemek zor ve bu her kızın harcı değil bence.

Canım siz şu askerliği allahın izniyle sağ salim beraber atlattıktan sonra eminim ki gerisi daha güzel olur İnşallah:nazar:
Çünkü asker yolu beklemek zor ve bu her kızın harcı değil bence.

Bende öyle düşünüyorum cünkü asıl zorlugu şimdi yaşıyorz diger türlü yaşadıklarımız neler olabilr ki halledilmicek ? En azından o yanımda olur herşeyin üstesinden gelrz diye düşünüyorm :16:

$indir.webp

107 Laos!a selam yola devammm :52::52::32::32::21::21::21:

Bende öyle düşünüyorum cünkü asıl zorlugu şimdi yaşıyorz diger türlü yaşadıklarımız neler olabilr ki halledilmicek ? En azından o yanımda olur herşeyin üstesinden gelrz diye düşünüyorm :16:

Evet canım kesinlikle hallolur. Yaa her ne olursa olsun yanyana geldiğinde konuşunca halledebiliyorsun. Şimdi istediğin an göremiyorsun uzaklık özlem bide o orda neler yaşıyor bilmiyorsun, hep aklında kalıyor bunlar seni etkiliyor hep alttan alman gerekiyor bazen dayanamıyorsun ama sevdiğin adam için katlanmaya değiyor. sende yaş olarak ta tecrübe olarak da büyük olduğum için tecrübe konuşuyor.:nazar:

Back
X