- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.561
İste cidden okdr bekliyosn sen onuda yapsn bidaha nolck![]()
Demi ama yani hakkımız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste cidden okdr bekliyosn sen onuda yapsn bidaha nolck![]()
heyecan olmazmı var tabi ama diyorum daha çok vakit var hiç heyecan yapma diyorum ve vakit var diye hazırlığada başlıyamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum.
valla bi anda geçiyor canım o süre zarfı bence sen hazırlanmaya başla yavaştan hihi :)
Demi ama yani hakkımızEe sizde varmı bişeyler yakın zamanda.
kızlar benimde nişanlım gitti askere 3. haftasındayız kısa dönem ilk haftalarda pek anlamamıştım ama çok zor bişeymiş dayanamıyorum. 3 yıldır birlikteyiz ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıcaz .5:
kızlar benimde nişanlım gitti askere 3. haftasındayız kısa dönem ilk haftalarda pek anlamamıştım ama çok zor bişeymiş dayanamıyorum. 3 yıldır birlikteyiz ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıcaz .5:
Yok yaa bizde daha tık yokDaha genciz az sevgililik dönemini yaşayalım
Ztn daha 2 ay olmştu askere gönderdm yani cicim aylarını bile yaşamadık![]()
Nerden başlayacam oda ayrı bişey. Çok iş var kızlar çok![]()
Ayy kıyamam size siz daha çok tazeymişsiniz be güzelim bencede önce sevgililiğinizin tadını çıkarın çok güzel günler o günler. Ahh ahh![]()
ay bencede ya çok işin varrr ama güzel telaş bunlar olsuuun
Evet ya gelsinde bakalım askerden ozamn sevgili olmak nasıl bşymş tam anlicaz![]()
Canım siz şu askerliği allahın izniyle sağ salim beraber atlattıktan sonra eminim ki gerisi daha güzel olur İnşallah![]()
Çünkü asker yolu beklemek zor ve bu her kızın harcı değil bence.
evetttt raşit nasıl olduu :/
Ayy napiyim ya kafam allak bullak bi is buldum yarın baslicam ama çıkışı 8.30
Hayırdır yaa hastamı
Bende öyle düşünüyorum cünkü asıl zorlugu şimdi yaşıyorz diger türlü yaşadıklarımız neler olabilr ki halledilmicek ? En azından o yanımda olur herşeyin üstesinden gelrz diye düşünüyorm![]()