- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.981
Evet kızlar kusura bakmayın şiddetli bir mide rahatsızlığı yaşıyorum. 9 du yatağa girdiğimde dün![]()
Geçmş olsun Çağlacımmmm :26:
Ah bu askerlik hepimizi mahvetti sonunda saglam cıkabilsek bari yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar kusura bakmayın şiddetli bir mide rahatsızlığı yaşıyorum. 9 du yatağa girdiğimde dün![]()
Geçmş olsun Çağlacımmmm :26:
Ah bu askerlik hepimizi mahvetti sonunda saglam cıkabilsek bari yaa![]()
Teşekkür ediyorum kübiciğim, daha iyi gibiyim en azından çorba içebildim öğlen gibi![]()
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum malum sınavlarım beni yedi bitirdi. Son 3 sınavım kaldi insallah sag saglim atlatirim :18: gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir. Caglacim çok gecmis olsun canım en kisa surede iyiles. :) Ve ve ve yarın sevdicegim yola cikiyor yarin gece falan Ankara'da olacak insallah allahim icim icime sigmiyor cok heyecanlıyım![]()
Aminmmm kuzum aminngözün aydın bebeğimmmm darısı başımıza![]()
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum malum sınavlarım beni yedi bitirdi. Son 3 sınavım kaldi insallah sag saglim atlatirim :18: gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir. Caglacim çok gecmis olsun canım en kisa surede iyiles. :) Ve ve ve yarın sevdicegim yola cikiyor yarin gece falan Ankara'da olacak insallah allahim icim icime sigmiyor cok heyecanlıyım![]()
Ayyy cok iyi ya süper bi heycan o olsun okdrlıkGözün aydın hadi bakalım
![]()
İyi bari dahada iyi olr toparlarsn yakin zamanda insallah cnm
Çok teşekkür ediyorum tatlım, sınavlar için başarılar, mehtap için de bol bol vakit geçirebilmenizi diliyorum size![]()
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. Senin neyin var, sebebi belli mi yani ? :26:
;Çok teşeşkür ederim cankım bende bilmiyorum neden açıkcası doktorda gitmedim.
Gözün aydın canım hadi inşallah güzel günler geçirirsiniz.
kaÇ GECEDİR KİMSECİKLER YOK BURDA. NERDESİNİZ KIZLAR.
Bir gitseydin hayatım ne olur ne olmaz :26:
:Yarında geçmez ise gidecem çünkü korkmaya başladım.