- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.141
eşim 3 saat önce uyudu ben hala buralardayım öptüm kızlar sizi. yarın görüşürüz sabahtan işyerinden yazarım artık![]()
iyi gecelerrrrr bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim 3 saat önce uyudu ben hala buralardayım öptüm kızlar sizi. yarın görüşürüz sabahtan işyerinden yazarım artık![]()
Yok canım biz gün içinde konuşmayız. Benimki fotoda olduğu için sürekli yanında komutanları oluyor o yüzden knuşamıyoruz arada msj atar o kadar o yüzden akşamı iple çekeriz.![]()
Kısmet olursa inşallah biz 1 ay sonra evlenecez o yüzden mecburen beraber yapacaz :)
yaa ben kaçırmışım kübi senin mendili![]()
Girmediğim vakitte koydun sanırım canım. Aslında güzel bişey gelecek ay bizim de 2 yılımız bitiyor hem sevgililer günü hemde yılımız için yapabiliirim.![]()
oh ne guzel allah bı yastıkta kocatsınnn :)![]()
Evet yapabilirsn guzel bi ani bnce:)gelirkende getircek emre sakliycam onu:)
günaydınlarrrrrrr![]()
Kısmet olurda yaparsam bende saklarım zaten bi kutu yapacam askerliğe dair herşeyi o kutuda saklıyacam.
askerlik bitince benim gözüm o kutuyu görmek bile istemez arazım yaa
bu ayrı gayrı geçirdiğimiz günleri unutmak istiyorum!
günaydınnn saygın ne halt yediyse artııık 3 hafta çarşısı kitlenmiş bu hafta bölüğün ki kitlenmiş falan anlamadım gelince anlatırım hayatım falan dedi cuma günü yola çıkıcam bennn yanii
günaydınnn saygın ne halt yediyse artııık 3 hafta çarşısı kitlenmiş bu hafta bölüğün ki kitlenmiş falan anlamadım gelince anlatırım hayatım falan dedi cuma günü yola çıkıcam bennn yanii
günaydın tatlım. O zaman sen içerdemi göreceksin.
O ne yahu 3 hafta
Ne yapmş ki ztn nöbet tutup uyumuyo muamaaan tüm planları mahvetmş ama olsn yine gidip görcekmşsnz en azından
![]()
aynen içeriye gircem ya