- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.201
Hoş geldin kaçak kızçe, nerelerdesin bakalım![]()
Calisiyorum yaa amaann cokk yoğunum gelemiyorum hiç buralaraa..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin kaçak kızçe, nerelerdesin bakalım![]()
Orda da hep şoför mü askerler nedir, bir arkadaş da bizim aynı şekilde kıbrısta ve de şoför
​Nasıl bari rahatı yerinde mi askerinin ?
rahat canım şükür:) ama yemekler konusunda oda sıkıntılı yemek yiyemiyomuş hiç:S
Calisiyorum yaa amaann cokk yoğunum gelemiyorum hiç buralaraa..nasıl oldun sen canımmm
rahat canım rahat:) ama yemek yemiyo oda:S
Benimkide öle 3 haftadır çıkmıyordu bu hafta benim zorumla çıktı. Ne yapacam diyor zaman kısıtlı diyo o yüzden çıkmak istemiyor.
Merhabalar herkesee :)
soguk zaten gerekte yok ya arada bı hava almaya cıkarlar ıyı olur ıste hihi :)
Değilmi ama bizde onları düşünüyoruz soğukta hasta olmasınlar zaten nöbet tutuyorlar yeteri kadar soğuk alıyorlar.
eveeet yaa bebek gıbı gelıyo bana sankı ben dogurmusum gıbı kıyamıyorum hıc![]()
sapsal bugun de dıyo ay keske sen benım annem olsaydın boyle buyuturdun hep kucagında falan artık sevgıden ve ozlemden ne olcagımızı sasırdık bırbırımızın hayatında hahahah![]()
Aynen yaa hiç kıyamıyorum. bişey oluyor kızmam gerek normalde olsa kavga edeceğim şey ama şimdi yok bişey diyemiyorum .
Sende deseydin olur istersen bide ayağımda sallasaydım![]()
Daha iyiyim hayatım yemek yiyebiliyrum en azından :26:
iyi geceler kızceleeeer nasılsınıız sizi çok özlediiiiiiiimmm hiç giremiyorum gezmekten vaktim kalmadı kaç gündür ne net e ne telefona bakıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :) Boş boş gezmek harikaymış şu eve gelince dışarda da bi hayatın olduğunun farkına varıyorum vallahi ama iyiyim şükür bugün denetim başladı veeeee tam 4 gün sürcekmiş ben 1 gün de oluo bitiyo sanıyordum ama maleseffff ıkı haftadır carsı yok bu haftada olmazsa isyaaaaaaaaaaaannnn neyse moralımı yuksek tutmam lazııım yarın annesine ziyarete gideceğilm şaçgündür uğramadım trip attıla hepinzi çok çok öpüorm zam an bunlduğugeliceeer bana
hu huu kimseee yokmuuu?
Nazar Değdi sana yaa
İyi geceler serooss cook ihmal ettin biziii :)
Ben burdayım :)
kız sen nerelerdesin merak ettim hiç yoksun özelden yazdım hatta kuzuu![]()
Aynen aynen benimkide öledir. Dün bişey yapacaktı yapmadı bende küstüm diye msj attım. Sonra akşam aradı azğı bi laf yapıyor görmen lazım :)Bi an bende senin gibi düşündüm dedim askerde yazmaya vakti olmaz diye ama snra dedim onada değişiklik olur hiç değilse kafasını dağıtır. Ben defteri göndermesem de yaz desem yazmazdı ama şimdi defterin benim için çok büyük anlamı var diyor ve beni mutlu ediyor.
Aaa sen de asker yarenisin demek, tabi panolarda sıkıntı olunca kimsede bişey görnmüyor böyle.
Kıbrıs demek hee, topiğimizin bir kıbrıs yareni oldu artık yaşasınn![]()