93/3 asker yolu bekleyenler

tünaydın kızlar :18:
Bna fikir verin nolur ya Korayın dogum günü yaklaşıyo ne alsam ne yapsam bilemedim ztn erkege hediye almak sorun bide beyefendi pahalı bşy alırsan geri gönderirm askeriyedeyim aldıgın şeye iyi bakamayabilrm mahfolmasını istemiyorm dedi eee ne alcam bn ozamn :19:

Kızlarr çok acil yardımınız fikirleriniz lazım nişanlım yeni gitti şuan acemi birliğinde ki komutanı hastaneye sevketmiş sevdiceğmi elinede kapalı bi zarf vermiş bunu ordaki doktora ver diye neyse gitmiş bu doktor yokmuş ordaki baska bi komutan acmış zarfı içinde aşırı sinirlilik nedeni ila askere elverişli değildir yazıomuş :18: nolcak şimdi bi fikri olan varmı

Kızlarr çok acil yardımınız fikirleriniz lazım nişanlım yeni gitti şuan acemi birliğinde ki komutanı hastaneye sevketmiş sevdiceğmi elinede kapalı bi zarf vermiş bunu ordaki doktora ver diye neyse gitmiş bu doktor yokmuş ordaki baska bi komutan acmış zarfı içinde aşırı sinirlilik nedeni ila askere elverişli değildir yazıomuş :18: nolcak şimdi bi fikri olan varmı

çürük alır büyük ihtimal canım çünkü geçenlerde saygının askerlik yaptığı yerden birinede askerliğe elverişli değil diye çürük verip gönderdiler

Son düzenleme:

Teşekkürler. Bahset bakalım kendinden biraz.
Nerdensin kimsin askerin nerede , çok oldu biraz sorular ama :9:

Ayyy kızlar bilgisayarım kırıldı giremiyorum sorularınıza anca cevap yazabiliyorum birde finallerim başladı kusura bakmayın :17:
Ben öğrenciyim erkek arkadaşımda kocaeli gölcükte meslekçi olarak askerliğini yapıyor ismim selin :))

hayatım biraz daha zaman geçsinde ondan sonra kullanırsınız yaa telefonda bak bizim 3 ay kaldı hala kullanamıyoruz ..

Sanırım bizde kullanamıcaz hiç :5: Gemisi haziranda sefere çıkacakmış tl soksa bile denizde tl çekmeyeceği için :(
Sendede sanırm Çağlayla bndeki gibi bahsız bedevilik var :27: Bizde cok cekmştik konusma haberleşme konularında.hatta hala zaman zaman cekiyoruz ama umarım düzelr tel fln sokabilrse.Çarşısı fln var mı peki sanırm meslekci oldugu için çift çarşı alıyodur :26:

Aynen bende bahtsız bedeviyim :9: Bugun iki gün oldu hala konuşamadık Çarşısı var canım ama sadece bir gün haftada sizlerin ki 2 gün mü haftada ?

Bu arada şafak tablolarına nolmuş göremiyorum :s

Ayyy kızlar bilgisayarım kırıldı giremiyorum sorularınıza anca cevap yazabiliyorum birde finallerim başladı kusura bakmayın :17:
Ben öğrenciyim erkek arkadaşımda kocaeli gölcükte meslekçi olarak askerliğini yapıyor ismim selin :))

Sanırım bizde kullanamıcaz hiç :5: Gemisi haziranda sefere çıkacakmış tl soksa bile denizde tl çekmeyeceği için :(

Aynen bende bahtsız bedeviyim :9: Bugun iki gün oldu hala konuşamadık Çarşısı var canım ama sadece bir gün haftada sizlerin ki 2 gün mü haftada ?

Bu arada şafak tablolarına nolmuş göremiyorum :s

hadi ya genedee bazı yerlerinde çeker ya belkide alır yani arada limanlarda falan ne biliym çok bilmiyorum ama görüşürsünüz konuşursunuz bebeğim sıkma canınııı

çürük alır büyük ihtimal canım çünkü geçenlerde saygının askerlik yaptığı yerden birinede askerliğe elverişli değil diye çürük verip gönderdiler

Sinirli diye çürük veriyolarmı hiç bişi anlamadım :44: bakalım kısmet çürük alınca noluo bilen varmı yani dez avantajlnrı nedr ki :44: 1 ayda gelirse çok gülerim ama ordakiler bile sana dayanamadı diye :)))

Bir olay kavga gürültü falan mı çıkmış da öyle direk aşırı sinirlilik sebebiyle askerlik yapamaz raporu vermişler. o kadar kolay olmuyo diye biliyorum ama o meseleleri :26:

Back
X