93/3 asker yolu bekleyenler

Söz verdiğim üzere işte bunlar da benim bebekleriiim :27: :27: :27:

Eki Görüntüle 936485 Eki Görüntüle 936486

Soldaki 460 takvimini kaldırmıyorum (95 çizdim sadece )ibret-i alem olsun diye. Sağ tarafta da en üstte hedef listem duruyor, onun altında baştan sona birinci gün ikinci gün diye karaladığım takvim, en altta ise geri sayım yaptığım takvimim yer alıyor. Birkaç aya da plakalar için bir harita olacak inşallah ... :37:

vay vay vay
el emeği göz nuru bunlar..

harita fikrine bayıldım.
boş türkiye haritası çıkartıp her gün o şehri işaretleriz ;)

selam :)
kıbrısta türkiyedeki tarifeden farklı bir ücretlendirme mi var?

benimde pek bilgim yok aslında canım, şöyle söyleyeyim normalde türkcel hat kullanıyor türkiye hatlarıda orda geçersiz kullanamıyor çekmiyor orda yani Kıbrıs hattı alması lazım, konuşmak isteyince o bana ödemeli atıyo ben arıyorum ama banada bayağı geliyor yani faturama bu aralar arayamıyorum zaten onu bekliyorum:S

$Photo1940.webp

kızlaar iyi akşmlar bayadr giremyrum ya baktm herks şafak takvimini atms bnde ekleym dedm hem sevgilime hem kendime bundn yapmştm 460 gündü bizmkide tam gider ayk düştü diye 365 yapmdm bnde :) fzla günü erkn boyadk şmdi giderk boyalı kısım artıyo :) harita işi süpermiş bnde yapaym ondan :9:

Yine mi gitti panolar yaa :41: Ne güzel baktıkca seviniyoduk böyle cok boş oldu :19:

Back
X