93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen öyle Kübi, ben bir de istediğim boyutlarda gelmeyince fazla ödediğim için üzülmüştüm yani, evet dediğin gibi güzel hoş bişey ama daha iyi şeyler de alınabilirdi yani :27:

Ya hayal kirikligi olmasida kotu o kdr hevesle bekliyo insan.mayisa kadar vaktim var bnm:)olmadi kendimi
Paketlerim hahhaa keskeeee:))

Kübi benim hala şu günlük defteri dramım bitmedi yaa, istediğim gibi (görüntü açısından ) bir defter buluyorum sayfalar çok ince oluyor, sayfası kalın defter buluyorum bu sefer sayı tutmuyor. Özel olarak gezerek yani bir araştırma yapmadım, araştırmalarım hep internet üzerinden oldu ve denk geldikçe D&R 'a Kitapsan'a falan baktım ama içime sinen bir şey bulamadım :50: :50:

Yaa bende gecen defter baktim dedigin gbi bulamadim istedigm gbi.mor rengi ck severm diye
Mor aldim en sonunda bakmaktan skilinca.ama onunda yapralari az.ama
Gecen gezerken vintage kapakli defterler buldumm hosuma gtti.sayfalarda eskitmeydi begendim.ama sayfalari aZdi:)

Yaa bende gecen defter baktim dedigin gbi bulamadim istedigm gbi.mor rengi ck severm diye
Mor aldim en sonunda bakmaktan skilinca.ama onunda yapralari az.ama
Gecen gezerken vintage kapakli defterler buldumm hosuma gtti.sayfalarda eskitmeydi begendim.ama sayfalari aZdi:)

Benim istediğim gibi bir defteri bulmam imkansız gibi bir şey ya :50:

çok güzelmiş gömlek ben beğendim. koray da beğenir eminim ki.
bayburt da ne vardır ki polo mağazası olsun :1:

ayyy küb, hele o jandarma maaşından fenalık geldi bana :52:

hahhaha süper ya, kışın günü olmasaymış iyiymiş ama.. bari ılık su dökseler :33:

Hehe emrenin carsi izni olmadigi icn fazla harcama sansida olmuyo yatan maas birikiyo.yilbasinda ikramiye bile yatmis hesabina:))

Söz verdiğim üzere işte bunlar da benim bebekleriiim :27: :27: :27:

Eki Görüntüle 936485 Eki Görüntüle 936486

Soldaki 460 takvimini kaldırmıyorum (95 çizdim sadece )ibret-i alem olsun diye. Sağ tarafta da en üstte hedef listem duruyor, onun altında baştan sona birinci gün ikinci gün diye karaladığım takvim, en altta ise geri sayım yaptığım takvimim yer alıyor. Birkaç aya da plakalar için bir harita olacak inşallah ... :37:

Ne guzel olmuss.bnde bi ara ugrasip yapicam halaaa:))

Ben bugun buraya yetisemedimm bgn masallahimiz var hemde yeni katilanlar var:)emre gunduz nobetindeydi alismistim daha iyi gunduz nobeti.ama bi cocuk ayagini sakatlamis o yZdn komutan emreyi cocuk iyilesene kdr gece nobetine almis.2haftayi bulur ddi emre.zaten subat sonuna dgru gece nobeti sirasi geliyodu.gece nobetinde arama ck oluyo.baska mevzide telefon yakalamis komutanlar.o yzdn yine sknti basladi kapadi sakladi teli.ay cenem dustu:)saatte gec olmus bn yatiyorum kizceler hadi iyi geceler:)bu arada 190larida btrdim.darisi 180lerin basina:)

Son düzenleme:
Nasıl yani ? :26: :31:

belki istedign gbi dosya kagitlari bulursun cesit cesit farkli farkli olr.snra begendigin bi kapak resmi bulabilirsn.snra matbaada onu sert kartona cevirttirip defter kapagi yapabilirsn.birde tel gecirdinmi olr sana defter:)sayfalarida istedign gbi sayi olarak yapabilirsn.suan aklima boyle birsey geldi:)nettende arastirabilirsn belki

Son düzenleme:
çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
:14::14:

çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
:14::14:

Kıyamam sanaaa :( sabır ezgimmm sabır biticekk elbet ...

Back
X