93/3 asker yolu bekleyenler

olsun bak ne kaldı surda kısıda bıtırıyoruz allaha sukur :) sonrasında zaten bahar gene bı derece ıyı gecer canım ya sonra gelıyolar ınşşşş sizinkilerdeee :) naptınız uzman cavusluk falan ??
ayrıca gel yaz bıseyler kafan dagılır bızde butun gun cene cene kafa dagıtıryoruz oturup düşün düşün patlarsın canım benim

O konu kapandi sukurler olsun canim yeni gittiginde ben senden daha fazla uzak kalmqya dayanamam deyip birden kendimi tutamayp aglamistim ertesi gun bende sensizlige dayanamanm kapandi bitti dedi ondan beri ses yok zaten kendi haline biraksam vazgecermis zaten hemen sikildi askrrlikten ustaya gidince.geliyorum sagol canm konusuruz tabi insan kendini dinlemekten yoruluyo icinde hayaller oyle cokki hic birakmiyo yakami.:19:

O konu kapandi sukurler olsun canim yeni gittiginde ben senden daha fazla uzak kalmqya dayanamam deyip birden kendimi tutamayp aglamistim ertesi gun bende sensizlige dayanamanm kapandi bitti dedi ondan beri ses yok zaten kendi haline biraksam vazgecermis zaten hemen sikildi askrrlikten ustaya gidince.geliyorum sagol canm konusuruz tabi insan kendini dinlemekten yoruluyo icinde hayaller oyle cokki hic birakmiyo yakami.:19:

:) oyle tabıkıde ama en azından stres atarsın yazmak ıyı gelıyor bı de hepımız asker bekledıgınden bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz .. ben kendı arkadaslarımla konustugum paylastıgımdan cok burdayım cunku daha anlasılır gelıyor...

Kızlar bnm sevdicek heyete çıkıcakmış nolcak şimdi hava değişimimi olur çürük mü verirler nolcak ki şimdi böyle çok merak ettim :( anladıgım kadarıyla orda bunalıma girmiş çok güzel burası ama duramıyorum dio :(

çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
:14::14:

Kıyamaaaammmmmmmm ay sarhoşluk kısmı aynı bizi anlattın sanki bnde içip içip kötü olurum işin sonu soguk duuuuş :)

Kızlar bnm sevdicek heyete çıkıcakmış nolcak şimdi hava değişimimi olur çürük mü verirler nolcak ki şimdi böyle çok merak ettim :( anladıgım kadarıyla orda bunalıma girmiş çok güzel burası ama duramıyorum dio :(

Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler

Stresli biten bir cuma mesaisinin daha sonuna geldimm ck sukur.caddede ablami beklerken donucam sanirmmm.bn buralarda emreyle gezerdmm smdi onla gezdigim yerlerde onsuzum.ck ozledm be hayatimizdan calinan koskoca 1yil ya !

Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler

ayyyyy gercekten mi :( o zaman hava degişimi alırsa yandık bi yandan çürük alsın hemen gelsin işini kursun evlenelim istiorum bi yandan askerliğni yapsın sonradan pişman olmasın istiorum ne istedigmi bende bilmiorum acıkcası :(

aaa bence ona komutan öyle yazdı ya heyette gözden geçirip sonrasında çürük mü alması gerektiğin karar verilir olmadı bi hava değişimi verirler bakalım canımm nolcak acaba ya :44::44::44:

o genel 3 ay hava değişiminden sonrası için geçerli canım askerliğe ekleniyor

bi ara o rezillikleri alıyım özelden merak ettim bende de var o anılardan hahahahaha :52::52::52::52:

burdan en basitini anlatıyım :D buda rezil bi durum ama diğerlerinin yanında devede kulak yani :D bi gün gittik şileye (burda bi sahli kasabası çok güzel bi yer ) yine vodkayı içtik bi güzel ama bizim birkancıkla içki içmemiz nasıl bilio musun bardağı alırız elimize birkan der ki '' dibini görmeyen bilmem neyi görsün '' tam söyleyemiorum :D :D biz bütün bi şişeyi yarım saate fondip yaptıgmız için ben carpılıorum tabi neyse akşam o halde eve gidemedim ben birkancıklara gittik tabi ben cocugun battaniyesine kusssss sonra bide halısına kus bu bi yandan bnm elimi yüzümü yıkıo bi yandan yerlerii silio garibim sonra tabi bi ara düzelir gbi oldum bu bana havuc soyup getirdii ( niyeyse havuc yiycem diye tutturdum ) nyse havuclarıı bir güzel yedim bi daha kustum tabi en son burnumdan havuc cıkıoduu öyle diyim sanaa anla halimiiii ayyyy neler cektii çocuk benden ne rezillikler ne rezillliklerrrrrr :D

Back
X