93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen oyle smdi kuzu olduuu.bide telefnda kavga ederken rahatladm snirm gecti dedi.snir stres topuyum sanki ben

Sevgilimle ortak bir erkek arkadaşımız var onunla konuşuyoruz. Dediğim gibi pazardan beri de limoniydik, saçmaladı yani sıkıntıdan bana sardı bildiğin. Diyorum ki bak böyle böyle saçma , dengesiz davrandı bana, zulmü bana zaten falan dedim arkadaşa. O da diyor ki dur daha neler neler yapacak, daha nasıl saçmalıcak falan diye kaldım ben böyle
:53: Sıkıntıdan stresten saçmalıcak, sizin en alttan alan haliniz askerlikte sadece , bunun şımarıklığını yapacak falan dedi, ben olsam ben de yaparım dedi. Hakkımızda hayırlısı diyorum :27: :27:

Son düzenleme:
selam kızlarrrr ben geldim Ankara'dannn saygın çarşıya çıkamadığından kalmadım bende öyle gerek yok diye
siz neler yaptınızzz nasılsınız

bi kaç sayfa önce bahsetmiştim aşırı sinirlilik nedeni ile komutanı askere el verişli olmadıgna karar vermiş ertesi günde gönderdiler çürük aldıı yani söylerken bile kötü ama napalımm vermişler çürüüğü sadece seferberlik durumunda savaş falan cıkarsa askeregidicek

kızaaaaaaaaaaaaaaaaam super curuk almıssınız oha ya bayıldım harbıden ve kıskandım saygında ayagından doktora cıkıcak salı gel demısler sporlardan rapor alsa zaten bıtcek cok bısey yapmıyo artık ust devre dıyede bakalım

Sevgilimle ortak bir erkek arkadaşımız var onunla konuşuyoruz. Dediğim gibi pazardan beri de limoniydik, saçmaladı yani sıkıntıdan bana sardı bildiğin. Diyorum ki bak böyle böyle saçma , dengesiz davrandı bana, zulmü bana zaten falan dedim arkadaşa. O da diyor ki dur daha neler neler yapacak, daha nasıl saçmalıcak falan diye kaldım ben böyle
:53: Sıkıntıdan stresten saçmalıcak, sizin en alttan alan haliniz askerlikte sadece , bunun şımarıklığını yapacak falan dedi, ben olsam ben de yaparım dedi. Hakkımızda hayırlısı diyorum :27: :27:

Onlar orda askerlik yapiyorda bizde burda resmen onlarin ruh halleriyle ugrasiyoruz.gercektenn Allah bize büyük sabır versinnn.Bide bunların geldiklerinde bi sudan çıkma balık halleri var dmi offff

Rüyamda emreyi Suriyeye gonderiyolardii askerliğini orda devam ettirmesi içinn.kaç karakoldan falan diyodumm gtme diye aglıyodumm

aa aa ne bu yahu pazar dıye herkes kk tatılımı ılan ettı kımse yokkk :ssz:
handeee hosgeldınnnn :16: :3:

ezgi hoşgeldin, saygın nasılmış???

saygın iyi ya napsın ceza almış işte gereksiz yere
Bunlar devriye atıyo ya saygında zaten ayağı uyuşuyor diye revire çıkıp duruyor ayağı gene uyumuş saygında 2 dk oturmuş .

telefonunun şarj aletini köşkün demirlerinden atan bi çocuğu yakalamıştı o çocukta onun oturduğunu görünce hemen gitmiş komutana yok saygın uyuyo falan baya abartıp anlatmış . komutanda çarşıları kitlemiş saygında şimdi içerde 100 200 tl telefon satıyolar alcam sokcam onun yatağının oraya komutanım telefon kullanıyormuş dicem gitçem yakalatçam diyo amaan çocuk gibi onlarla uğraşcakmış yani :9:

Back
X