- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.961
Evet canım güzel de laf mı mükemmel hem deee![]()
Gideririz yaa gidermez miyiz hiiiiç![]()
Cookk sevindim valla darısı bize gerce bize daha çok var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım güzel de laf mı mükemmel hem deee![]()
Gideririz yaa gidermez miyiz hiiiiç![]()
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, umarım adam gibi ilaç verirler de revirde bir an evvel iyileşir Selman asker :26:
Cookk sevindim valla darısı bize gerce bize daha çok var![]()
Boğazları şişmiş ya üşütmüş sürekli istifra ediyo filan![]()
İyiydi olmuyodu bayadır bakalım revire çıkıcak yarın :26:
Geçmiş olsun hazalcım ya şu kışı bi atlatsaydık hastalıklar daha hafiflerdi ama orada ne kadarda iyi baksalar hasta oluyolar soğuk nöbet fln derken :26:
Evet canım nöbetlerde kapıyo ya bide yemek yemiyo direnci düşüyo :/
ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah![]()
Amin canım, ee sırayla bu işler, alt devreniz yeni gelecek sizin daha, biz artık çömezleri görücez , vakti de gelmişti artık ufaktan![]()
Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela![]()
Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk![]()
Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda![]()
Oda pskopatlık ece ya![]()
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında![]()
Canım Allah sağlıklı nasip etsin de kızı erkeği hiç farketmez benim için ... ama sevgilim en çok böyle kızları görünce dayanamıyo hele nazlı olanlara bayılıyor.. :103:Artık benımde hep ılgımı cekıyor Allahım nasip etsin bir evlat...O annelık duygusunu yasamak istiyorum biran önce...
Benim hayat felsefeme göre fazlada uzatmadan herseyın tadına bakmak lazım diyorum...:81: Hayat kısa
Öyle değil mi canım
Hoşgeldin Ezgiii![]()
Hoş geldin ezgiiiiğğğğ![]()
Oda pskopatlık ece ya![]()
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında![]()