93/3 asker yolu bekleyenler

Boğazları şişmiş ya üşütmüş sürekli istifra ediyo filan :(
İyiydi olmuyodu bayadır bakalım revire çıkıcak yarın :26:

Geçmiş olsun hazalcım ya şu kışı bi atlatsaydık hastalıklar daha hafiflerdi ama orada ne kadarda iyi baksalar hasta oluyolar soğuk nöbet fln derken :26:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 22. OCAK. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seros08 ... 85

... ezgisaygin ... 95

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... yuppisi ... 104

... Snt55 ... 124

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... ARAZIM ... 178

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... apple2 ... 184

... KUBB88 ... 184

... zeytinagaci ... 187

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Kanaryam35 ... 203

... KorEc ... 204

... blss ... 204

... mystery123 ... 205

... yunay ... 205

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 278

... tuqbaCadi ... 285

... dilanumut ... 289

... pinkok ... 289

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Evet canım nöbetlerde kapıyo ya bide yemek yemiyo direnci düşüyo :/

Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela :1:

ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah :9::9:

Canım Allah sağlıklı nasip etsin de kızı erkeği hiç farketmez benim için ... ama sevgilim en çok böyle kızları görünce dayanamıyo hele nazlı olanlara bayılıyor.. :103:Artık benımde hep ılgımı cekıyor Allahım nasip etsin bir evlat...:nazar::16: O annelık duygusunu yasamak istiyorum biran önce...:49::emir_bebek:Benim hayat felsefeme göre fazlada uzatmadan herseyın tadına bakmak lazım diyorum...:81: Hayat kısa :10: Öyle değil mi canım:29:

Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela :1:

Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk :1:

Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk :1:

Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda :ssz::1:

Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda :ssz::1:

Oda pskopatlık ece ya :27::27::27:
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında :27::27:

Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında :27::27:

Aman alsınlar ya canları cıkcak kac aydır orda bn her halukarda kücük kalıyorm ztn o bnm için artk problem deglde seni bilemicem :1:
Koray diyoki 70 kiloyu gecersem spora başlarm kilo almk istemiyorm diyo oda ayrı bi deli :52:

Canım Allah sağlıklı nasip etsin de kızı erkeği hiç farketmez benim için ... ama sevgilim en çok böyle kızları görünce dayanamıyo hele nazlı olanlara bayılıyor.. :103:Artık benımde hep ılgımı cekıyor Allahım nasip etsin bir evlat...:nazar::16: O annelık duygusunu yasamak istiyorum biran önce...:49::emir_bebek:Benim hayat felsefeme göre fazlada uzatmadan herseyın tadına bakmak lazım diyorum...:81: Hayat kısa :10: Öyle değil mi canım:29:

hayat felsefene kesınlıkle katılıyorum .. cok haklısın .. :)
dayanılmıcak gıbıler mı fotoya baksana :)
saglıklı olsun tabı yanı herseyden onemlısı valla bu ıstekle sız gelınce bı tane yaparsınız artık bebişşş :9::9: :49::49:

oha saygın 10 kılo aldı :52: :49::49: hayır bı de yıyemıyom falan dıyo yese kapıdan cıkamıcak askerıyenın :52:

Back
X