93/3 asker yolu bekleyenler

bugün 7 kişinin girdiği bir büt vardı.
soruları çok zordu 6 tanesi 10 dk içinde boş kağıt verip çıktılar,
1 kız kaldı, 60 dk da çıktı
ve BOŞ KAĞIT verdi,
resmen sinirimi zıplattı ya, madem boş verecektin 1 saat beni neden beklettin :47:

yuhhhhhhhhhh !
olaya bak gıcıklığına yapmış resmen bari insan 1 2 bir şey atar yahuu Allah sabır versin ben deli olurdum galiba ..
Hangi üni seninki?

aminn canım amin hepimiz için hayırlısı sen neler yapıyorsun bebeğim?sen en son gidecektin gittin geldin dimi ya hafıza problemim var benim:50: aynı şeyleri soruyorsam şaşırmayın yani

gıttım geldım hayatım yok sende bendensın burası kalabalık bıraz ya ondan oluyordur :)
guzel gectı hersey ıyıydı :) carsıları kıtlı oldugundan askerıyede gorustuk

yuhhhhhhhhhh !
olaya bak gıcıklığına yapmış resmen bari insan 1 2 bir şey atar yahuu Allah sabır versin ben deli olurdum galiba ..
Hangi üni seninki?

balıkesir canım.
valla anlıyorum geçmek istiyolar ama hoca demiş zaten büte gelmeyin geçemezsiniz diye. 9 tane klasik soru sormuş ve her birinin altında açıklanması gereken 4-5 madde vardı, geçmeleri mümkün değildi.

İnek sınıflar cok gıcık oluyo ztn hep notları yukarı cekiyolar bizimde öyleydi :1:
Ben matematik bölümü bitirdim şimdi yazılım alanı için kendimi işe hazırlıyorm diyelm :6:

oo bitirmişsinn bende görecekmiyim o günlerii..:18: aşırı hırslılar e sende hırslanıyorsun doğal olarak:50:
Allah yardımcın olsun canım umarım gönlünden geçen olur :16:

balıkesir canım.
valla anlıyorum geçmek istiyolar ama hoca demiş zaten büte gelmeyin geçemezsiniz diye. 9 tane klasik soru sormuş ve her birinin altında açıklanması gereken 4-5 madde vardı, geçmeleri mümkün değildi.

:50: neden hocalar böyle yapıyor yaa .
ama bak bizim bir hoca mikrocu dedi büte gelmeyin 1 tane klasik soracam bugün arkadaş girmiş test ve kolay sormuş güven olmuyor ki hocalara Umut fakirin ekmeğidir ne yapsınlar bende geçemeyeceğimi bile bile giriyorum işte bir Umut.. Ya geçersem diye:1::1:

gıttım geldım hayatım yok sende bendensın burası kalabalık bıraz ya ondan oluyordur :)
guzel gectı hersey ıyıydı :) carsıları kıtlı oldugundan askerıyede gorustuk

iyi canım sevindim yok ben normalde böyleyim sadece burada değil ki :50:
izin kullanacak mı senin yarin ?

Son düzenleme:
iyi canım sevindim yok ben normalde böyleyim sadece burada değil ki :50:
izin kullanacak mı senin yarin ?

bız yıldonumumuzde kullandık canım kalanı kullanmıyoruz dustuk onuda son kalan bu :1:
zaten ben gıdıp geldıgımden kalanı kulanmamaya karar verdık

günaydın herkese :)
iş yerinden bir gün yine. haftasonu gelsin de diyemiyorum çünkü açıköğretim sınavlarında yine görevliyimmmm :ssz:

Back
X