- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.401
hepimizinki öyle ezgiğğ
öyle eften püften değil bizim ilişkilerimiz. hakkını vererek bekliyoruz, onlar da geldiklerinde çooook güzel olacak![]()
Altına imzamı atarııııım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimizinki öyle ezgiğğ
öyle eften püften değil bizim ilişkilerimiz. hakkını vererek bekliyoruz, onlar da geldiklerinde çooook güzel olacak![]()
hepimizinki öyle ezgiğğ
ben uyumaya gidiyorum ki bir gün daha geçsin
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr![]()
ben uyumaya gidiyorum ki bir gün daha geçsin
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr![]()
Bella hoşgeldin adın neee askerin nerde kaç yasindasin merak ederiz biiizz![]()
hangi gün teslim oluyor sevdiceğin?
o günler aklıma geldi, biz de son 2 haftada ne yapsak bilememiştik, zaman hiç geçmesin istemiştik..
Selamm hosgeldinn.Kübra ben.Allah kavustursun smdiden ve sabır versin.nereye gidiyo askerin acemilige bellimi?
kızlar yaaa bu bütler yok muçalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi
amaaa 1 dk sonra geri aradı
canım yaaa
![]()
![]()
Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..
kızlar allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah sevdiğiniz adamlara![]()
kızlar allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah sevdiğiniz adamlara![]()
kızlar yaaa bu bütler yok muçalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi
amaaa 1 dk sonra geri aradı
canım yaaa
![]()
![]()
Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..
4 şubatta manisaya teslim oluyor 1 hafta önce vedalaşmak zorunda kaldık bizyurtdışında berlinde yaşıyorum ben
Amiinn çok sağol sanada allah sabır versin. manisaya gidiyor 4 şubatta![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın günaydınnnn
Cuma günlerini seviyorm yaHem haftanın bitimi gibi hemde haftasonu cabuk geciyo bna
![]()