93/3 asker yolu bekleyenler

Kizlar selam ya benim kafama takiliyor
ben gunluk tutuyorum sadece sizler mendil atki felan yapmistiniz onu biliyprum
baska neler yapilabilir evde bos zamanim cok degerlendireyim hem
fikir verin bana akliniza gelen varsa

Selamlar Güli, canım ben de günlük tutuyorum, atkısını da ördüm 4 Ocak'ta kendisine hediye ettim ama daha mendil işine girişmedim. Kızlar daha fazla neler yapmıştı onu da hatırlayamıyorum açıkçası şuan :44::44:

Selamlar Güli, canım ben de günlük tutuyorum, atkısını da ördüm 4 Ocak'ta kendisine hediye ettim ama daha mendil işine girişmedim. Kızlar daha fazla neler yapmıştı onu da hatırlayamıyorum açıkçası şuan :44::44:
Sagol canm yinede bende gunluge cok alistim hergun zevkle yaziyorum aslina bakarsan hersey yapiyom onun icin sikintidan iste
sen napiyon nasilsin bakalim
:72:

Bütlere girmeyen bizden değildir zaten ! :9: Erkek arkadaşına da aferin öyle aramamak etmek olmaz :10::10:
Bu arada nerede ve ne okuyordun canım sen sanırım bunu konuşmamıştık :44:

aramazdı ama geri nasıl aradı bilmiyorum çok şaşırdım :44: Kırıkkale de matematik okuyorum canım :68:

Kizlar selam ya benim kafama takiliyor
ben gunluk tutuyorum sadece sizler mendil atki felan yapmistiniz onu biliyprum
baska neler yapilabilir evde bos zamanim cok degerlendireyim hem
fikir verin bana akliniza gelen varsa

incik boncukla uğraş gülii genel işte G ve İ harfleri falan işle bişeylere sende öyle zaman geçiyor bebeğim :) yada sende örgü örebilirsin

Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔

Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔

selam tuğbacım ben hande.
Allah kavuştursun, ilk günler en zoru.. ara ara dayanmak zor gelecek (mesela bana son 1 haftadır öyle geliyor) ama bir süre sonra beklemek normalleşiyor, askerliğin de güzel yanlarını görüyosun.. o kısacık konuşmaların değerini anlıyosun... :34:

benimde amasyadaydı acemilik sonra çavuş eğitimi için samsuna göndermişlerdi canım allah kavuştursun kalabalık bi yer ve aşırı büyük askeriyesiii ben de izmirden ezgi erkek arkadaşımda ankarada şuanda allah kavuştursun tatlım şimdidennn :)

hoşgeldin canım geçiyor bi şekilde bi bakıosun o kadar olmuş mu ya diosun. şimdi yeni olduğu için geçmez gibi geliyor :9:

kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yine :43: dun yanimdaydi simdi yok offf:14::14:

kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yine :43: dun yanimdaydi simdi yok offf:14::14:

canım benim ya üzülme :50: ne kalmış ki yarılamışsınız bide o yönden bak :46:

Back
X