93/3 asker yolu bekleyenler

kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yine :43: dun yanimdaydi simdi yok offf:14::14:

blss mehtaptan sonra en başa dönüyoruz di mi :2:
sanki yeni ayrılmışız gibi...

saygının kuzenide gidiyo malatya çıkmış uzun istiyordu ama kısa yapıcakmış poşet hahaha :9::9::9:
bi ailede 2 asker bana çok geldi saygını geri alsak o yapsa ya üf :ssz::ssz::ssz:

canım benim ya üzülme :50: ne kalmış ki yarılamışsınız bide o yönden bak :46:

Öyle ama canım ne biliyim ağlıyorum sürekli alışamıyor insan :50:tek tesellim o zaten nerdeyse yarıladık askerlıgı:14: Bu arada ben uzun zamandır giremedim topiğe sen aramıza yeni mi geldin tanışalım ben Gülşah, Ankara'da yasıyorum, felsefe okuyorum 2.sınıftayım sevdıcegım de Izmır-Guzelyalı'da.:72:

blss mehtaptan sonra en başa dönüyoruz di mi :2:
sanki yeni ayrılmışız gibi...

Aynen öyle Handecim tekrar başa sardım ilk gittiği gün gibi oldum ağlıyorum zaten mehtap başlamadan gideceği günün sıkıntısı sarmıştı :14: off temelli gelseler artık sağ sağlim:43:

Öyle ama canım ne biliyim ağlıyorum sürekli alışamıyor insan :50:tek tesellim o zaten nerdeyse yarıladık askerlıgı:14: Bu arada ben uzun zamandır giremedim topiğe sen aramıza yeni mi geldin tanışalım ben Gülşah, Ankara'da yasıyorum, felsefe okuyorum 2.sınıftayım sevdıcegım de Izmır-Guzelyalı'da.:72:

evet canım yeni geldim :9: bende Kırıkkale de yaşıyorum matematik okuyorum,, benim erkek arkadaşımda Tunceli de canım :26:

saygın bölük çavuşu olmuş artık geceleri tek bölükte sözde nöbet tutcakta bişey yapmıyolar gazinoda bütün gün yatıp kahve içiyorlar sonra sabah içtiması için bölüğü toplucakmış ve sonra sabah 9dan akşam 9 a kadar boş kalıyor .. yani aslında rahat bizde genelde gece konuşuruz artık herhalde ben artık gececiyim hehe :1:

ama düzenini bozuyor diye sıkılıyorum biraz bi de mutsuz olursa çünkü tüm bölüğün sorumluluğu onda olucak tek bi hatalarında şimdi takım çavuşuyken bile çarşılarına kadar kitleniyor. şimdi bi de koskoca bölük köşkün.. ama o da değişiklik işte burda sıkıldım aynı şeyden diyor of bilemedim :ssz::ssz:

saygın bölük çavuşu olmuş artık geceleri tek bölükte sözde nöbet tutcakta bişey yapmıyolar gazinoda bütün gün yatıp kahve içiyorlar sonra sabah içtiması için bölüğü toplucakmış ve sonra sabah 9dan akşam 9 a kadar boş kalıyor .. yani aslında rahat bizde genelde gece konuşuruz artık herhalde ben artık gececiyim hehe :1:

ama düzenini bozuyor diye sıkılıyorum biraz bi de mutsuz olursa çünkü tüm bölüğün sorumluluğu onda olucak tek bi hatalarında şimdi takım çavuşuyken bile çarşılarına kadar kitleniyor. şimdi bi de koskoca bölük köşkün.. ama o da değişiklik işte burda sıkıldım aynı şeyden diyor of bilemedim :ssz::ssz:

İyi olur inş ezgi ya işin içine girince anlarsnz hem bak baya bi süre boş kalıcakmş o arada konusursnz ztn sende gece erkenden yatan biri deglsin :1:

İyi olur inş ezgi ya işin içine girince anlarsnz hem bak baya bi süre boş kalıcakmş o arada konusursnz ztn sende gece erkenden yatan biri deglsin :1:

ya sorunum konuşmak vs değil de işte anen gece uykusu sabah uykusuna benzemez ki tüm gece ayakta olcak sabah uyucak bilmemne ne ara yemeğe mi kalkçak ona mı buna mı saçma sapan bişey ...

ya sorunum konuşmak vs değil de işte anen gece uykusu sabah uykusuna benzemez ki tüm gece ayakta olcak sabah uyucak bilmemne ne ara yemeğe mi kalkçak ona mı buna mı saçma sapan bişey ...

Evet ya yemek yönünden fln kötü olmş düzeni bozulcak brz ama alışır yemegide belki saygına göre ayırrlar :26:

Evet ya yemek yönünden fln kötü olmş düzeni bozulcak brz ama alışır yemegide belki saygına göre ayırrlar :26:

bılmıyorum artık hayatım bakalımmm nasıl olcak aman beynımı yemesınde benım sonra keske secmeseydım dıye son 3 ay barı rhat gecırelım kendı daha ıyı olcagınnı dusunuyor ondan benden karısmıyorum

Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔

Merhabalar Tuğba, ben de Çağla , Ankara yarenlerinden. İlk zamanlar zordur, ama zamanla alışmaya başladığını kendinde göreceksin. Hayırlı tezkereler olsun :72:

Yarın başlıyacak bizim de ve on gün sonunda ben de aynı cümleyi kurucam sanırım :14:

Ah çağlacım ya o kadar alışmıştım ki sanki hiç gitmeyecekmiş gibi her gün görüşmeye çalıştık ama yetmedi tabi ki :50: çok iyi değerlendirin bol bol sarılın hasret giderin gerçi ne kadar vakit geçirsen az geliyor da işte şimdi hayal oldu geçirdiğimiz zamanlar yine mesafeler girdi araya off:14::14:

Emrede geceleri ayakta sabahlari uyuyo aksama kdr.klkip yemk yiyip hazirlanip nobete cikiyo.zamnla alisir bu duzenede.emre gececi olmayi seviyorr safak 2atiyo gibi oluyo diyee:)

Back
X