- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.541
iyiyim bende evdeyim bişey yaptığım yok çok dizi izliyorum , saygınla konuşuyorum falan öyle...
Ahahaha aynen bizim askerlik bitesiye kadar gelmiş geçmiş bütün dizileri izlicem gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bende evdeyim bişey yaptığım yok çok dizi izliyorum , saygınla konuşuyorum falan öyle...
Ahahaha aynen bizim askerlik bitesiye kadar gelmiş geçmiş bütün dizileri izlicem gibirahat konuşabiliyor musunuz?
biz telfon kullanmayanlardanız ama sabah akşam öğlen ankesörden her dk istediğimiz anlarda konuşuyoruz hmdeuzun konuşuyoruz yani rhat o konuda allahtan :)
telefon sıkıntı bizim ya köşkte olduğundan her an denetleme denetim cart curt sokmuştuk telefonu geri çıkarttık 2 mesajlaşalım diye 15 gün askerlik uzatmaya gerek yok yanisende mi bende ama ben yabancı dizi falan sen ne izliyosun
![]()
Bizimde telefonumuz var ama rahat konuşamıyoruz çok zamanı olmuyor :44: yani olmasada olur ankesörden olsun zamanı oldukça arar.
Ben türk izliyorum yaSon 10 yıl içersinde yayınlanan bütün dizileri asmalı konak ve haziran gecesini bitirdim şimdi kavak yellerini izliyorum
yabancı diziye başlıyorum 1-2 bölüm sonra nedense sıkılıyorum çözemedim sen ne izliyorsun?
haha ıyıymıs vay be asmalı konak falan vardı tabı ya dogru valla :)
ben bılım kurgu bazında cok ızlıyordum sımdı savas vs turklerde benı bayıyor cok turk fılmı olayı var sen nelerı denedın ve ne tarz dızılerden hoslanırsın yanı yabancılar pek dızı gıbı degıl daha boyle kalıtelı gelıyo bızımkılerden![]()
Greys anatomy'i baya izlemiştim ama bizim doktorlar dizisi ordan uyarlama olduğu için sıkıldım bıraktım Supernatural vardı o da güzeldi ama onuda nedense bıraktımBirkaç tanede vardı ama onlarıda unuttum gitti. Ya evet bazı şeyleri bizimkilerden iyi mesela daha kısa süreli bizimkiler uzatıyorda uzatıyor.
supernatural benıde bayıyo bazen hahaha savas vs sevıyorsan suan dunya fenomenı olup nısanda 4.sezonu cekılcek oan game of thrones onerebılırım frınge var o da bılım kurgu ve cok degısık dızı gıbı degıl yanıdexter falan katıl olayları duyussundur zaten onları
bak ıstersen kavak yellerı falanda baymıyo mu bayar bı sure sonra yanı o da ezel falan ama oturup 5 kere ızlerım yanı hhhahaha o da ıyıydı baya med cezır falan mesela the o.c esınlenmesı ıntıkam falan revenge hepsı yanı yenılerın zaten calıntı yabancılarınkınden
![]()
Yabancı diziler sıkıyor beni ya neden çözemedimSavaşda sevmem, savaş seven hiç kız arkadaşım yoktu senden duydum ilk
sinema filmlerinde bile izlemem anca abim izlerken görmüşümdür sarmıştır yoksa hiç aklıma bile gelmez. Ben ya aşk konusu olacak yada işkence
testere gibi o tarz. Kavak yelleride sonlara doğru çok baydı ben başlarını izliyorum sona doğru bırakırım zaten.Evet çoğu zaten uyarlama bize ait çok az var.
o zaman cok ara ara dexter onerırım ıskence tarzı seyler sevıyorsan canım konusunu okursun falan heheh belkı sen alt yazı falan sevmıyorsundur yorucu gelıyordur ondan![]()
merhaba seliin teşekkürler amin en kısa sürede kavuşalımmm inşş![]()
![]()
![]()
inşallah tatlım tez zamanda yanınıza gelirler
aaaa seros bu gece dusmus plakaya nerde acabaaaa![]()
Seroş geze toza plakalara düştügünden haberi olmadan gecircek![]()
Aaaa sen yeni misin
Hoşgeldinnnnn![]()
hoşgeldin gelmişsin hehe![]()
napıyorsun nasılmış bakalım askerrrr alıştımı![]()
Hoşgeldin canım benim :)
hoşbuldum :) eh yeniyim daha bir aylık asker yareniyim![]()