- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.641
hayatım askerde bak ınan kı zaten ıletısım zor bısey . bı de zaten ıletısım sorununuz var ne olucak sen belkı bı ıhtımal duzelırsın dıye umut edıyorsun bızde burda senı uzmek ıstemıyoruz ama yanı sen sımdı sevdıgın ıcın olaylara tum yonuyle bakamıyorsun belkıde bız dıştan bırısı olarak sana anlatıyoruz yanı ne bılıyım ... umarım duzelır ama bırseylerı degıstırmeden bu olmucak . hıc boyle blof olarakta olsa hanı bu boyle gıtmez artık bıseyler yap yada benı kaybedersın demedın mı ya hep tamam olsun mu dedın yanı ?? dene ya boyle zaten bı sure sonra bıtıcek kı tukenıceksın herkesın sabrı bı yere kadardı selın daha 20 yasındasın hayatını senınle sohbet etmeyen sadece arada ıyı olup beraber odugun bı adamla bı omur gecırebılecegın gıbı goruyormusun bence kendıne yazık edıceksın bu sekılde
dısarıya karsı normal olup sana olmamasıda cok garıp asıl sana olması lazım tum herseyınle onunsuzn yanı daha ne yapabılırsın dısardakı ınsanlar gıbı olunca senınle konusucaksa neden hayatındasın kı ? bı ton soru var ve emınım senın kafanda da bunlrdan cok var . boyle bı hayat gecmez ama ..
gerçekten çok doğru dediklerin tatlım ama sevince ne bileyim bazen artık görmezden geliyorsun benim sinirlerim çok yıprandı gerçekten kaldıramıyorum bazı seyleri artık 5 yılda 10 sene yaslandım sanki