93/3 asker yolu bekleyenler

hehhe oh ne guzel aman sorma ya azalmasınında bu derdı var sıkıstırıyo harbdende ınsanıda artık kasmıyoruz daha cok var modunda gırdık bugun telefonda ıkımzde hayır işin kötü yanı artık telafi modumuz tükendi ikimizde ya bitti beee diyoruz yada ay daha çok var aşkım ya diyoruz :9::9:

askerden dönünce ikimizede piskolog şart oldu valla bu gidişle.... aman geçip gitsin günler ya en güzeli

Son zamanlar öyle oluyormus ezgi sizden görüp tecrübe kazanıyoruz biz de askerim de orda devrelerinden görüyor son zamanlara bi gelelim zaman duracak bak gör diyor bana ben daha çok var o zamana diyorum ama şimdiden onun sıkıntısı sarmış benimkini kıyamam:9: Dönünce birbirinizin psikologu olursunuz :16: valla geçiyor bi şekilde ya :31:

evet ya mayıs gibi çok güzel olacak inşallah blsscim :34:

Ayy evet evet inşallah canımm bi an önce azaltsak şafakları mayıs ayı cidden güzel olacak:31:

Veee sonundaaaaa ben de gördüm yüzleriiiiiii :52::52::52: :21:

Son zamanlar öyle oluyormus ezgi sizden görüp tecrübe kazanıyoruz biz de askerim de orda devrelerinden görüyor son zamanlara bi gelelim zaman duracak bak gör diyor bana ben daha çok var o zamana diyorum ama şimdiden onun sıkıntısı sarmış benimkini kıyamam:9: Dönünce birbirinizin psikologu olursunuz :16: valla geçiyor bi şekilde ya :31:

Ayy evet evet inşallah canımm bi an önce azaltsak şafakları mayıs ayı cidden güzel olacak:31:

Veee sonundaaaaa ben de gördüm yüzleriiiiiii :52::52::52: :21:

valla o pıskolojıye hıc mı hıc bulasmamasını sıddetle tavsıye edıyorum hayatım :9::9: sıkıntısına sımdıden gırmesın evet oyle son zamanlar yaklastıkca ınsan ne yapıcagını ne dusuncegını sasırıyor bı de bızım kı gıbı ara bısey olunca boyle az mı desen cok mu desen sasırıyorsun son ay desen bıtmıs dersınde e bızımde daha var ıste ... ondan sıkıntı oluyo :9:

valla o pıskolojıye hıc mı hıc bulasmamasını sıddetle tavsıye edıyorum hayatım :9::9: sıkıntısına sımdıden gırmesın evet oyle son zamanlar yaklastıkca ınsan ne yapıcagını ne dusuncegını sasırıyor bı de bızım kı gıbı ara bısey olunca boyle az mı desen cok mu desen sasırıyorsun son ay desen bıtmıs dersınde e bızımde daha var ıste ... ondan sıkıntı oluyo :9:

benim sevdicek izinden gitti ya alışamadı hala her gün geçmiyor diyip duruyor sonlara gelsek ne yapacak hiç bilemiyorum yani:9: burdayken gülerek diyorduk bi gün daha attı şafak diye orda olunca saymak ıstemıyorum diyor... Ama senin şafak öyle bir göz kamastırıyor ki ezgicim sıkıstırsa da etse de darısı başımıza ah ah:16::16:

benim sevdicek izinden gitti ya alışamadı hala her gün geçmiyor diyip duruyor sonlara gelsek ne yapacak hiç bilemiyorum yani:9: burdayken gülerek diyorduk bi gün daha attı şafak diye orda olunca saymak ıstemıyorum diyor... Ama senin şafak öyle bir göz kamastırıyor ki ezgicim sıkıstırsa da etse de darısı başımıza ah ah:16::16:

aa evet ya izinden yeni döndüğünde saygında çok bocaladı hayatım doğal şimdi alışıyorlar buraya tekrar orda hapis gibi uyumaları bile emirle...
şafağı verebiliyorsak veriyim bebekk :52:
ay bakalım valla ama ben daha buralarda olurum yani bugun saygınlada konusuyoruz ben bitincede bizim kızlarınkini bitirip öyle çıkarım kkdan diyorum ay tamam ben evde oyun oynarken sende orda takılırsın o zaman diye anlaşma yapıyoru heheh burdayız hepimiz yani daha :34::34: beraber sizinde görücez bu dönemlerinizi inşşşş

Gunaydinn kizlarrr.Hafiften kar atistiriyoo hava buz gbi sabah sabah dondum valla.Şu soguk havalar btseee yagmurlar dursada sevdicegimin oralarda sis olmasa.Sis oldumu skntı diyoo.Ocakta btmedi gitti yapıştı valla üzerimizee

Günaydın :ssz:
Şu Ocak niye bitmiyo daha ya daha 5 gün var :31:
Havada kötü ztn yağmurdan sel götürcek ortalıgı bugün psikolojim bi kötü yani :27:

Ben de Ocak'tan yakınmaya gelmiştim ki herkes aynı şeyi yazmış. :ssz::ssz::ssz:
Ya bu ocak neden bitmiyor!???
Özellikle de 20 sinden beri zaman geçmiyor..

aa evet ya izinden yeni döndüğünde saygında çok bocaladı hayatım doğal şimdi alışıyorlar buraya tekrar orda hapis gibi uyumaları bile emirle...
şafağı verebiliyorsak veriyim bebekk :52:
ay bakalım valla ama ben daha buralarda olurum yani bugun saygınlada konusuyoruz ben bitincede bizim kızlarınkini bitirip öyle çıkarım kkdan diyorum ay tamam ben evde oyun oynarken sende orda takılırsın o zaman diye anlaşma yapıyoru heheh burdayız hepimiz yani daha :34::34: beraber sizinde görücez bu dönemlerinizi inşşşş

Aynen canım cok bocaladı zor tabı alısmak ben de yenıden bosluga dustum o gidince ama yeniden alışmamız gerekiyor işte... Hehe dogru canım ben de diyorum bizimki bitse ben yine gelırım buralara dıyorum:9: Hem alıştık da burda bırbırımıze ne guzel destek oluyoruz bızden sonra daha kac asker yarenı gelecek kımbılır ah ah o zamanlar bız de hatırlarız bugunlerımızı onlarla konustukca:31:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 28. OCAK. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... seros08 ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM, YOLA DEVAM :72:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... ezgisaygin ... 89

... yuppisi ... 98

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... Snt55 ... 118

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... ARAZIM ... 172