- 2 Ağustos 2013
- 37.245
- 120.784
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.841
tesekkur edrım bebekkk nasılsınnn napıyosunnn
iyiyim canım ya bi kaç gündür giremedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur edrım bebekkk nasılsınnn napıyosunnn
Hesap ortak ya süpriz bozulmasın diye yazamadım facedenben bugun müstakbel eltimeee dert yanıyodum ozledimmmm dayanamıyorum diye o da 14 şubatta gidelim ama senin geleceğini soylemeyelim dedi yani okani abisi okana biz geliyoruz yengenle demiş ama bense gidiyorum süpriz olarak
bunlar kayseriden otobüsle gidicekler ben istanbuldan ucakla cigliye nasıl gidicemmm .s vee.otobus terminaliyle havaalani ayni yerlerdemi bebegimm sana sorym dedim
![]()
geldımmm dınlıyorumm![]()
hayır otobus termınalıyle havaalanı arasında cok mesafe var bı anda ordan oraya gecemezsın ama havaalanından ındıgınde , metroyla dırek çiğli durağında inersen metrodan ordan sora sora sonuçta çiğliye varmış olcaksın bulursun . otogardanda onlar karşıyaka çiğli servisine binip geçebilirler yoksa zor olur baya hayatımmmm
dedim de benden iyi mi biliyosun dedi![]()
![]()
![]()
iyiyim canım ya bi kaç gündür giremedimkuzenim nişanlancak onla uğraşıyoruz
![]()
Anladım hayatım cook sagolsoliyim onlara hiç bulusmayalim biz direk çiğli de bulusuruz
![]()
amaan hepsı aynı ıste dıyorum ya hahahahemen oyle derler zaten ondan
tamam hayatım 1nde de son gunler yaklastıkca ızınlr onlar bunlar cıkcak etcek net bısey bulursunuz zaten bızım bıle hala bellı belırsız ne oldugu tam gun yok yanı
![]()
ne guzel ısteee bahaneyle bı kac gunde kargasa halınde gecer safaktan bı gırcen oh düşmüş olcak iyice çok seviyorum bende öyle olunca heheh![]()
kesınlıkleee aynen onlar çiğli metro çıkışında insin işte servise söyleyip sende metrodan çıkarsın buluşmuş olursunuz e sonra zaten taksiye biiyere sorarsınız hemen giderrsiniz 3nüz ordan direk servisede söyler öyle indirirler orda diğer türlü farklı farklı semtler uğraşmış olursunuz sende direk bincen havaalanında içerde metro var alt katta böyle bi bincen direk çiğlide inceksin yarım saat bile sürmez yani ondan rahat olur sizin içinde![]()
aynen canımburda yazdığınız her şey benim içinde geçerli
çok şaşırıyorum
mesela asker beylerde ufacık bi değişme yok
![]()
ocak ayı geçmio vs vs..
![]()
![]()
oyle bebegımcogu sorunlar hep aynnı yaniii
kızlar nişanlım 5.2.2014'de birliğine teslim oluyor? acaba bizimle alakalı bi topik var mı?![]()
94/1 siniz siz canımcım topiginde
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/676640-94-1-yarenleri-buraya.html
burası ama bizim topictede takılabilrsin memnun oluruz![]()
teşekkürler cnm tabii memnuniyetle takılırım :)
kızlar nişanlım 5.2.2014'de birliğine teslim oluyor? acaba bizimle alakalı bi topik var mı?![]()
Hoşgeldin canım Allah kavuştursun :) nereye düştü nisanlin :)
Rica ederm şimdiden allah kavuştursun inş sag saglim gidip döner
Acemi birligi neresi cıktı ?