93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar yaa sevdiceğim ısrarla 1 ağustosta terhis olcam diyor :9: 13 ağustosta teslim olmuştu,, izin de kullanmayacak,, çarşı izni de yok,, bence ramazan bayramından önce gelir :9: :9: siz ne diyorsunuz :52:
Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandik

safak hesaplamalardan hesapla canım bende yaptım aman hep oyle oluyo bosver he he de gec :9::9::9:
bızımde bır ıkı gun farklı sayıyoruz mesela safak erkek arkadasımla onun tartısmasına gırersen sen bılmıyon sen bılıyon su soyle yok oyle falan yanarsın valla :9::9::9:

Bzde emreyle 3gun farkli sayiyorz bakalim hangimiznki dogru cikicak:))

Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandik

aynen canım bide bayram olunca erken gönderiolarmış :32: bide çarşı iznide yok :46: :46: bana sürpriz yapcak gibi gelio ondan 1 ağustos dio :9: :9:

amin canım tüm bekleyenleri Allah kavuştursun... acemilik manisa/alaşehir ulaştırma çıktı nasıldır bilmiyorum

Bizden bi Çağla var onun sevgiliside acemiligini Manisa/Alaşehirde yapmıştı sanki :44:

Back
X