93/3 asker yolu bekleyenler

Oyyy kıyamam ben sana canım git git emin olki işe arıyor biraz kafan dağılıyor. Sanırım senin gün yaklaştıkça sana daha zor gelecek. Şimdi askerimle konuştumda bi zamanlar 460 diyorduk şimdi kaç diyoruz. 200 ile 100 arası çabuk geçermiş öle diyor. 2 basamaklılar zor diyor :(Tek 2 basamaklılara düşelimde sizin gibi o günlerde geçer allah'ın izniyle:nazar::nazar:

of ondanmıdır nedır bılmem harbıden ya yaklastıkca daha da gecmez oldu sankı aman baslaması dert bıtmesı dert :1:

Anladımm sende bidahakine gidiceksin yani kötü olmuş ya

aynen bı de bende kendımı oyle heveslendırmıstım salk gıbı oldum sımdı oyle oluncada neyse teyzemlere gıdıyım yarın bı sarap fılm falan ızlerız bıraz kafam dagılır.. saygında sımdı hafta sonu ablası ve enıstesı gıdıcekler telefonunu alamazsa onlardan arar ama durup durup konusamaz benle en azından benımde ordayken kafam dagılır o sekılde :ssz:

Günaydınnnnn cumayada geldik hemde Ocak ın sonun huuu huu :10::51:

Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil:31:

Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil:31:

Sen alışıksın tabi okul temposuna ondan yavaş geçiyomş gibi geliyodur :44:

Aynen Ececim okul olmayinca gecmiyor gunler ya sıkıldım tatilden de bi an önce bitse diyorum simdi:ssz:

Bende bi an önce işe başlasam diyorm mesela günler hızlı geçsin diye :1: Herkes tatil olsun ister bizdeki düşünceye bak :27:

Evet şükürler olsun ayın son günü bencede çok ağır geçiyor günler inşallah şubat ayı çabuk geçer.

Back
X