- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.021
Hii nolduuu ndn:/
Sabh şekerim düştü fln sorunlu uyandm güne yani

Şimdi iyiym dersede 1 saat gec gitmek zorunda kaldm ondan öyle demştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hii nolduuu ndn:/
Mutfak alisverisi yaptimm ben nakit aldimm taksit isine daha grmedimm.buyuk seylerde yaparim onu
Evet cnm gecen seneden beri yapiyorm
Kızlaaar benim ki gemileri yaktı mayısta gelcem dio başka bişey demio![]()
![]()
![]()
hayırdır kız nasıl geliyormuş mayısta.
izne gelcekmiş canım yagüya kullanmayacaktık
![]()
![]()
seninki de ağustosta gitmedimiydide canım.
evet ağustosta gitti
Yani şu yüzden sordum canım benimkide izin kullanmayacak sadece dağıtımdaki 7 gün izni kullandı başka izin kullanmıyacakta.Buna rağmen temmuzda geliyor senin asker nasıl mayısta geliyormuş onu merak ettim. Metodu varsa bizede sölesin :)
kız mayısta izin kullancakkullanınca da haliyle ağustosta gelcek
![]()
![]()
Sabh şekerim düştü fln sorunlu uyandm güne yani
Şimdi iyiym dersede 1 saat gec gitmek zorunda kaldm ondan öyle demştim![]()
Ya şubat ayından snra taksit azalcak kalcak fln filan deniyo ya ondan taksitle alman belki zor olabilr büyük şeyleri ilerde :26:
Cep telefonunda fln bile artk taksit le alım kalkıyomş :26:
Bende yavaştan yavaştan yapıyorum ama daha neler alacam bilmiyorum. Senin düğün ne zaman kısmet olursa inşallah.
2015te dusunuyoruz cnm biz.bn mutfak ıvır zıvırlarıyla basladim.gecen sene oylesine ufak ufak baslamistmm damlaya damlaya göl oldu:)smdi her ay bi ceyiz alisverisi yapiyormm
Oo hadi allah yardımcın olsun canım bende kpss ye hazınlansammı diyorum ama gerçi benim yapacak çok işim varda annemin deyişi yapacak nurçin yok :)
Ablalarım beni tanıyanlarınız illaki vardır.ben bugün ders çalışırken eski sevgilim mesaj attı.(hatırlarsanız eski sevgilim eski sevgilisiyle barışmıştı çok sürmedi ayrıldılar.bundan iki hafta kadar önce yani ayrıldıkları sıra benim tüm engellerimi kaldırmış ben de içimdeki nefreti kusmasamda ona 'karaktersizsin'demiştim.o da ben senle evlenemem,istemiyorum,geri kafalısın demiş bi de küfretmisti)iste bugün de mesaj atmış aslında engelliydi whatsappta ama mesaj atınca telefonuma açtım.benden ağır konustuğu icin özür diledi.biz asla olamayız birbirimizi rahatsiz etmeyelim dedi,halbuki ben ona o olaydan sonra bi kelime etmedim.ben de onun seviyesine düsmemek için onu zaten rahatsız etmediğimi söyledim medeni bi şekilde konuşmayı bitirdik eski sevgilisini çok özlüyo biliyorum facebooktaki paylaşımlarından.ona merak etme eski sevgilinle işler yoluna girer bile dedim veda ederken.artık ona pek kızgın deilim galiba kendimden ben bile beklemezdim ona böyle demeyi.niye mesaj atmiş olabilir ki ?
Anladım canım benim acilinden bi an önce başlamam lazım. Bende kaba şeylerimi aldımm çoğunu aldım ama ıvır zıvıra daha başlamadım. Ivır zıvırda neler var onuda bilmiyorum![]()