93/3 asker yolu bekleyenler

senı cok ben hatırlamadım canım herhalde kacırmısım konularını fakat bı eskı sevgılı ınsana kendını hatırlatmak amaclı mesaj atar ıste dusman olmayalım modunda yazmıstır aklınca ıste sana kendını unutturmamak boyle dusunmen amaclı yanı o yuzden bosver erkek mılletı ıste
Sinir oldum ya madem üzülüceksin kûfretme engelliyim mi sizce tekrar mesaj atmaz aslında sık sık ama eğer yine o beni engellerse kendimi garip hissederim.

netim bozuldu giremiyom canm malesef
suanda teldeyim zaten
napiyon nasilsin

Hadi ya kötü olmş niye bozuldu ki :26:
Napiyim güli ya baya yogunum buaralar koşturuyorm proje bi yandan ingilizce bi yandan :52:
Sen nasılsın ?

Sinir oldum ya madem üzülüceksin kûfretme engelliyim mi sizce tekrar mesaj atmaz aslında sık sık ama eğer yine o beni engellerse kendimi garip hissederim.

bencede sen engelle . bı dahada acma engelını senı cebınde garantı onu seven bı kız olarak dusunmemesı gerekır suan oyle goruyor kı kalkıp dusman olmamanız acısından sana yazmıs hanı bı sure daah dıger kızla olmazsa sana yazar doner barısır dusuncesı gııbı geldı bana ... alakasız cunku hıcbırsey yokken yazma cabası

Yarısı bitmiş bile azcık daha sabret izne falan gelicek mi?
Ben gelsede göremicem artık :ssz:

İzin kullanmayı düşünmüyo şimdilk ama bilmiyorm bellide olmaz :44:
Sen niye göremiceksin ki aynı yerde degl misinz :26:

Amaaan bildigin askerlik tribine girmş barışırsnz kesin ve net söylüyorm :34:

Yok canım askerlikten değil o burdaykende böyleydi sürekli onun söyledikleri yapılması isteniyor. Kendiside dedi zaten çocuk oyuncağına döndü bitirelim diye. Hayırlısı ne diyim :26:

Back
X