93/3 asker yolu bekleyenler

amaaan barışırsınız barışın hatta bi an önce barış canım:) bunlar gerçek ayrılık sebebi olamaz gerçek sevgi varsa

Canım aslında tek olaya bakarsan çok saçma bir şey ama o herşeyde böyle yapıyor oraya gitme buraya gitme resmen kölesiyim gibi davranıyor. Yapmadım mı hemen ayrılalım sıkıldım artık bende oyuncak mıyım ben? 4 gündür hiç konuşmuyoruz

Canım aslında tek olaya bakarsan çok saçma bir şey ama o herşeyde böyle yapıyor oraya gitme buraya gitme resmen kölesiyim gibi davranıyor. Yapmadım mı hemen ayrılalım sıkıldım artık bende oyuncak mıyım ben? 4 gündür hiç konuşmuyoruz

sevgilimle bende ilk yıllarımızda böyleydik o beni kısıtlardı kıskanırdı sonra iki sene sonra değişti zamanla bana karışmadı eskisi gibi bende beni artık sevmiyo eskisi gibi kıskanmıyo diye çok üzülmüştüm meğer onun karışan haline çok alışmışım.ama seninki eğer piskopatlık derecesindeyse o kötü tabi

sevgilimle bende ilk yıllarımızda böyleydik o beni kısıtlardı kıskanırdı sonra iki sene sonra değişti zamanla bana karışmadı eskisi gibi bende beni artık sevmiyo eskisi gibi kıskanmıyo diye çok üzülmüştüm meğer onun karışan haline çok alışmışım.ama seninki eğer piskopatlık derecesindeyse o kötü tabi

Yenide sayılmayız ki 3.5 sene oldu. Psikopatlık mı desem paranoyak mı bilmiyorum hadi onuda geçtim hep ben fedakarlık yapıyorum ben bir şeylerden vazgeçiyorum yoruldum artık istediği şey olmayınca ayrılıyoruz. Tek üzüldüğüm yanı askerde diye burdayken olsaydı keşke.

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 3. ŞUBAT. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... seros08 ... 73 ->>> ŞIRNAK'A SELAM, YOLA DEVAM :72:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... ezgisaygin ... 83

... yuppisi ... 92

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... Snt55 ... 112

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... ARAZIM ... 166

... apple2 ... 172

... KUBB88 ... 172

... zeytinagaci ... 175

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... Kanaryam35 ... 191

... KorEc ... 192

... blss ... 192

... mystery123 ... 193

... yunay ... 193

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 266

... tuqbaCadi ... 273

... dilanumut ... 278

... pinkok ... 277

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 317

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Yenide sayılmayız ki 3.5 sene oldu. Psikopatlık mı desem paranoyak mı bilmiyorum hadi onuda geçtim hep ben fedakarlık yapıyorum ben bir şeylerden vazgeçiyorum yoruldum artık istediği şey olmayınca ayrılıyoruz. Tek üzüldüğüm yanı askerde diye burdayken olsaydı keşke.

sen ona onun gibi davranmayı denedin mi hiç?sen ona aynı onun yaptığını gibi oraya buraya gitme desen işe yarardı belki o zaman kendisi gidebilmek için senin gitmelerine karışmazdı okadar hoş şimdi askerde zaten biyere gidemez:)ama askerdeyken şimdi bu yüzden ayrılmayın yine sen adım at barışın bence. ahhh sevgilim burda olsaydıda şimdi kavgalar etseydik bile diyorum:/ bizde çok ayrılık lafını ağzımıza alırdık 7 sene sonra taşlar yerine oturdu :)

Yok canım askerlikten değil o burdaykende böyleydi sürekli onun söyledikleri yapılması isteniyor. Kendiside dedi zaten çocuk oyuncağına döndü bitirelim diye. Hayırlısı ne diyim :26:

Hmmm hep böyleyse bilmiyorm senn bilcegin bi durum ama sürekli ayrılıp bu şekilde barışıyosanız yine barışırsnz gibime geliyo :26:

sen ona onun gibi davranmayı denedin mi hiç?sen ona aynı onun yaptığını gibi oraya buraya gitme desen işe yarardı belki o zaman kendisi gidebilmek için senin gitmelerine karışmazdı okadar hoş şimdi askerde zaten biyere gidemez:)ama askerdeyken şimdi bu yüzden ayrılmayın yine sen adım at barışın bence. ahhh sevgilim burda olsaydıda şimdi kavgalar etseydik bile diyorum:/ bizde çok ayrılık lafını ağzımıza alırdık 7 sene sonra taşlar yerine oturdu :)

Evet söyledim hiç oralı bile olmazdı ben giderim ne varmış ben gittiğim yerlerde derdi yada sonradan öğrenirdim kavga etsemde hep kavga etmek için yer arıyorum olurdu.
Hmmm hep böyleyse bilmiyorm senn bilcegin bi durum ama sürekli ayrılıp bu şekilde barışıyosanız yine barışırsnz gibime geliyo :26:

Hıı evet ben çabalarsam barışırız ama öyle bir niyetim yok.:50:

Evet söyledim hiç oralı bile olmazdı ben giderim ne varmış ben gittiğim yerlerde derdi yada sonradan öğrenirdim kavga etsemde hep kavga etmek için yer arıyorum olurdu.

Hıı evet ben çabalarsam barışırız ama öyle bir niyetim yok.:50:

dur bakalım hayırlısı neyse o olsun canım senin için hayırlı değilse bu ayrılık gerçek olsun ama hayırlıysa barışın yine inşallah :)

Back
X