93/3 asker yolu bekleyenler

Ben yanına gittikten 21 gün sonra izne gelmesinin başka açıklaması olamaz ki zaten , kendi de söyledi seni görünce dengem bozuldu yetmedi bir gün yaktım gemileri çıktım geldim diye :31:

Her iki ucuda kötü. İnşallah gittiğinde yine öyle olmaz bu sefer gelemezde zor geçer günleri :31:

Her iki ucuda kötü. İnşallah gittiğinde yine öyle olmaz bu sefer gelemezde zor geçer günleri :31:

Başta bu sefer öyle olmucak daha iyi olucak diyodu ama dün de nasıl bırakıp gidicem şimdi ben seni dedi. Bilmiyorum ama bu sefer mecburuz sadece 6 gün iznimiz kaldı ve yıl dönümümüzde alamıcaksa kullanmayalım hiç değilse bir hafta erken bitsin diyoruz :27:

Başta bu sefer öyle olmucak daha iyi olucak diyodu ama dün de nasıl bırakıp gidicem şimdi ben seni dedi. Bilmiyorum ama bu sefer mecburuz sadece 6 gün iznimiz kaldı ve yıl dönümümüzde alamıcaksa kullanmayalım hiç değilse bir hafta erken bitsin diyoruz :27:

Yıldönümünüz ne zaman? Yakın tarihteyse teskere kullanmasın 1 hafta 1haftadır :26: yine gelip gidip kötü olmak var.

Caglaa sen gittgnde kalmismiydin ? Ben kalmicam kötü olurmuyuz ya

Ben de kalamamıştım, çarşısı boyunca görüşmüştük. Belki ertesi günü de görüşme imkanımız olsaydı izin kullanmazdı diyorum. neden ben daha yanına 20 gün önce gelmişken izin kullandın dediğimde kendi söyledi. Bir hafta önce el ele dolaştığın sokaklarda yalnız başına , salak salak ağlayarak dolaşmak, birlikte oturduğun cafe nin aynı masasında tek başına oturmak ve yine o hapishaneye girmek ne demek sen biliyor musun diye. Kötü olma ihtimali var yani :31:

Yıldönümünüz ne zaman? Yakın tarihteyse teskere kullanmasın 1 hafta 1haftadır :26: yine gelip gidip kötü olmak var.

Mayısta canım, aslında 3 ay var tabi tezkereye kullanılır ama şöyle bi durum var ki şubatta kullanmak istediğinde komutan acemiler gelecek diye izin vermemişti ki mayıs da asker geliş tarihidir yani o sebeple tereddütlüyüz biraz
:31:

Son düzenleme:

Mayısta canım, aslında 3 ay var tabi tezkereyle kullanılır ama şöyle bi durum var ki şubatta kullanmak istediğinde komutan acemiler gelecek diye izin vermemişti ki mayıs da asker geliş tarihidir yani o sebeple tereddütlüyüz biraz
:31:

O zamanda gelemez :26: teskereniz 1 hafta önce olur :40:

Back
X