93/3 asker yolu bekleyenler

gerçekten de çok uzakmışsınız :10: :10: ocağa kadar iyi gidiyodu da bu aralar hiç ilerlemio sanki :50:

100lerde öyle oluyo ya ilerlemiyor gibi geliyo insana bende 4 aydan düşemedim diye isyan ediyodum , iyice sinirlerim bozulmuştu ne zaman girsem 4 ay yyazıyodu :37: Saymayınca daha rahat geçti :ssz:

Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisit :( Ama şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var :( ...

Son düzenleme:
bencede sen engelle . bı dahada acma engelını senı cebınde garantı onu seven bı kız olarak dusunmemesı gerekır suan oyle goruyor kı kalkıp dusman olmamanız acısından sana yazmıs hanı bı sure daah dıger kızla olmazsa sana yazar doner barısır dusuncesı gııbı geldı bana ... alakasız cunku hıcbırsey yokken yazma cabası

Bana da öyle geldi yoksa önceden o kadar şey demiş şimdi niye özür dilesin ki ben de engelledim zaten

Ben de kalamamıştım, çarşısı boyunca görüşmüştük. Belki ertesi günü de görüşme imkanımız olsaydı izin kullanmazdı diyorum. neden ben daha yanına 20 gün önce gelmişken izin kullandın dediğimde kendi söyledi. Bir hafta önce el ele dolaştığın sokaklarda yalnız başına , salak salak ağlayarak dolaşmak, birlikte oturduğun cafe nin aynı masasında tek başına oturmak ve yine o hapishaneye girmek ne demek sen biliyor musun diye. Kötü olma ihtimali var yani :31:

Bizimki zaten martta izine geliyormus kendi kafasına yapıyo bişeyler erken dedik o kadar ama laftan anlamio... yani kötü olcak onun içinde benim içinde 2 gun kalma imkanım da yok gun içerisinde gidip gelicem

Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisit :( Ama şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var :( ...

Günaydın cook geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını usutme cok ağrı yapar :/

Günaydın herkese yeni başlayan bir hafta daha :10:
Hıphızlı geçsin :16:

Günaydın cook geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını usutme cok ağrı yapar :/[/QUOTE]

Cok geçmiş olsun dikkat et kendine canımcım :26:

gecmış olsn canm dıkakt et .s

sağolun kızlar evet çok kötü ağrı yapıyor .. Ama hiç beklemediğim anda sevgilimin izin alıp hızlı bir şekilde gelmesi ve bana sürpriz yapması beni iyileştirdi ..:)

Back
X