- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.381
Evvet resmen tehdit eder gibi. O kadar çok şeyden vazgeçtim ki onun için hiç bir şeyi göremiyorsa benim bu saatten sonra yapabileceğim hiç bir şey yok. Sizinkide inşallah ilk ve son olur çünkü 1 kere başladı mı hep oluyor beyfendinin dediği gibi ' çocuk oyununa' dönüyor. Şuanda ona hiç bir şey söylemicem aslında o kadar söyleyecek lafım varki ama hepsi düğüm düğüm çıkmıyor sözcükler. Allaha havale ettim o görüyor herşeyi . . .
Şuan için hiç bir şey söyleme canım sen zaten, konuşulacaksa ilk adımın ondan gelmesi gerekir. Eğer gelirse o adım sen de bunu söylemekten geride tutma kendini. Belki yazacağın 2 satırlık bir mesajın üzerinde gerekiyorsa 2 saat düşün ama aklında, içinde ne varsa yaz sonu ne olursa olsun. Her zaman söylerim içinde kalıp dert olacağına başkalarına dert olsun, üzülür mü kırılır mı deme , sen kaldırabiliyorsan herkes kaldırabilir öyle değil mi ? Ya zaten şunu yaparsan ayrılırız demenin başka adı yok benim gözümde. Sonuçta benim de herkesin de ayrılmasını gerektirecek sebepler olabilir , atıyorum ihanet gibi. Ama ne bileyim beni aldatırsan senden ayrılırım demek ne kadar mantıklıysa (!), bunu yaparsan senden ayrılırım demek de o kadar mantıklı bence. Ahh biz kızlar diyorum, şurada ortaya dökse her şeyi herkes emin ol buna ben de dahil daha fazla emek sarf etmişimdir ilişkim için . Bizimki son olmak zorunda zaten, ben açıkça söyledim ben kolay kolay bitti diyecek raddeye gelmem ama o raddeye gelirsem de geri dönüşü olmaz ve bundan sonra da senden beklediğim bu emin olmadığın ayrılıklara veya birlikteliklere sürükleme bizi diye. Ayrılışını fırsatını buldukça yüzüne vurduğumdan , bir anlık sinirle buna cesaret edebilecek salaklığı bir daha göstermez sanıyorum ...
Son düzenleme: