- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.441
Canımmm aynı durumu ben bundan 3.5 4 ay önce yaşadımmm ama inan bana o kadar paniğe gerek kalmıyor ben ilk gün askeriyeyi birbirine katan biriydimama bana çok yoğun olduklarını boluklerin her dk degisecegini söylemişlerdi. Yani tek çaren beklemek elbet arayacaktir seni o kadar yogunlarki suan bir sürü asker gitti herkesi yerlestirecekler islemler bolukler derken uyumaya zor fırsat buluyordur
bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi[/QUOTE]
Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)
kızlar bu ilk günler nasıl geçicek dünyamda kocamaaaan bi boşluk var zaman durdu akmıyo sanki çok mutsuzum![]()
Kıyamam ya

ne bılıyım ben askerıyenın kapısında ınıyom askerler yardıma kosuyo canta agırlıklarından![]()
e sen kalmıcaktın ama galıba dogru . hayatım ya sen genede 1 saat onceden havaalanında ol yanı al elıne bı kıtap bırsey gırıslerını yap orda otur bekle kapı acılıncada ucaga bınersın ıste bısey olmaz yanı garantı olsun
Alemsin ezgi ya