- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.821
Çaglaaa bn plakalara dusmeye cok heves ettm diyemi byle oldu:)yolda devam yaziyo bnde duzeltirmisn onu yarin haha:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya havası kimeyse bak gelmedi şimdi gelemzse gelmesin tavır yapsın döncek dolaşcak gelcek nasılsa![]()
bizim bi dönemimiz çok kötüydü ya bu telefon bazen çok sıkıntı oluyor zaten mecbur attık telefonu konusmak daha iyiymişSiz de çözersiniz umarım en kısa surede sıkıntınızı tatlım
![]()
Ben askerligin 12aya dustugunu yolun ortasinda haberini almistim.sukurler olsun diye agladigimi dun gbi hatirliyorm herkes bana bakiyodu:))
Evet kürkçü dükkanı misali gelcek eli mahkum:)
Çaglaaa bn plakalara dusmeye cok heves ettm diyemi byle oldu:)yolda devam yaziyo bnde duzeltirmisn onu yarin haha:))
geldi tabiki
akşam mesaj atmış uyuyodum sasbahta çarşıda mesaj atıyo tabi artık aramama tripleri atamaz orda![]()
bende ağlardım kesin şu an olsa ağlarım kesin![]()
Cnm cok gecmis olsun.Allahim acil sifalar versin cok cektirmesin.
Bnm dedemde akciger kanserinden vefat etti.dayimda cigerle basladi beyinle son buldu maalesef.acı cekmis hallerini gorunce insan daha iyi anliyo ne kdr kotu oldugunu.
Cok cekmez insallah.tekrar ck gcmis olsun
Kızlar çok kötüyüm ya sabhtn beri ağlyrum 2 3 gündr konuşmyduk bgnde çarşya çıkmş bana söylmdi bn sordm öyle söyldi alcklarm vardı aldm gdyrum kmseyi görmk istmyrum skldm fln dedi bnde bgünn hayalni kuruydum görnce düzlrz dye ama inat işte inat of yaa![]()
![]()
![]()
Kızlar çok kötüyüm ya sabhtn beri ağlyrum 2 3 gündr konuşmyduk bgnde çarşya çıkmş bana söylmdi bn sordm öyle söyldi alcklarm vardı aldm gdyrum kmseyi görmk istmyrum skldm fln dedi bnde bgünn hayalni kuruydum görnce düzlrz dye ama inat işte inat of yaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kavgamı etmiştinz canım benm. üzülme ya biliyorsun onları düzelirsiniz üzüldüğünle kalırsın tatlım.bnde ağlıyordum birgün önce ama bugün güllük gülistanlık herşey. üzme kendini tatlım bak..
tuğbacım sen belki burada bizim yazdıklarımızı da görmüşsündür
biz çarşıları hiç sevmeyiz çünkü çoğunda huzursuzluk yaşıyoruz.
askerler çarşıya çıkınca işlerini mi halletsinler internete mi girsinler arkadaşlarıyla sivil hayatta mı takılsınlar şaşırıyorlar tatlım.
hep huzursuzluk çıkıyor çarşılarda.
Arkadaşlara katılıyorum Tuğbacım. Bir düşündüm de buna benzer sorunları biz ne zaman yaşamıştık diye aşağı yukarı yarılama dönemimizdi ve yine bi mehtap sonrasıydı. Şuan saçmalama evresinde bence Volkan. Bir müddet sonra düzelecektir ki o çarşı işleriniz de düzene girer sanıyorum. Sıkma tatlım hiç kendini![]()
arkadşmn kınası var dyodum hani gece cuma günnden snra triplere girdi konşmmaya başldı dnde acayipti bgn patlttı bombayı ...
cnm çarşda aynn bzmde öyle olyo ama sabh 10dan 3e kdr vakti oluyodu işlerini halledp netede gryo hep 1 saat ayrrdı bana bgn dire 12de msj attı hç birinizi görmk istmyrum gdyom kışlaya diye gözlerm şişti vrya ağlamktan naparsan yap arama diyo bana offf kmsede yok evde çok kötyüm yaa
çarşılar düzne grdi zn cnm izn snrası her hafta çıktı görştk yani bu hfta inadndan yapıyo bana byle
Evet canm anlatmistin bana demistik o zmn zaten kesin kavga edersnz diye. Onlar herlde askerden gelene kadr bizde evde duralim hicbisy yapmayalim istiyolar neden bu kadr kiskanclik yapiyolar anlamadm. Ama bir kac güne duzelir canım ya simdi trip yapar dayanamaz ama daha fazla.uzme kendini tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.