93/3 asker yolu bekleyenler

Çok sağolun kızlar hepimizin oluyor böyle dönemleri. Bitecek değil mi bu zor zamanlar bazen tükenmişim gibi hissediyorum çünkü :(

Bizim askerlik dönemimiz çok sıkıntılı geçiyor 6,5 ay geçmesine rağmen ne ona orda komutanları rahat verdi, ne ben ne de konuşabilmemize doğru düzgün bir çözüm bulundu :14:

sennki de mi kıbrıstaydı tatlım yoksa hayatım çoğu gitti azı kaldı dayan

Rica ederim canım ne demek, bunlar için buradayız biz :54:
Erkekler öyle ki hayatım hemencecik unuturlar, fena olan bizleriz aslında bir kızdık mı burunlarından getiriyoruz çocukların :27:
Biz olsak bizi çekemeyebilirdik bence :37::37:
Aynen canım çarşıda yapabilirsin yüz yüze hem daha da iyi olur :16:

Evett bencede kendimizi çekmezdik biz olsak çok fenayızz :27:

sennki de mi kıbrıstaydı tatlım yoksa hayatım çoğu gitti azı kaldı dayan

Yok canım benimkisi Kocaeli Gölcük'de yapıyor gemide. Geminin seyirleri başladığı için Kıbrıs'a, Mersin'e, Marmaris ve İzmire gittiler bugun Gölcüğe dönüyorlar bu gece. Mayıs sonunda da Somali'ye gidecekler 3 ay gelmeyecekler maalesef :50:

Hakları olan izni vermiyorlar ya ne diyeyim ki şimdi ben bunlara :27::27:
Öğretmen evi , polis evi araştırsan canım, ben de Polatlı'da bir otelde kalmıştım tek geceydi gerçi benimki ama daha fazla kalsam bana da tuzluya gelecekti yani :26: Orada da öğretmen evi vardı gerçi ama rezervasyon için aradığım adam aşırı kıl olduğundan ve de azarlar gibi konuştuğundan kalmak istememiştim ben :19::19:

Arkadasimin kuzeni öğretmen onun kartiyla ogretmen evinde kalmayi dusunuyorum da beyfendi gelme senin arkandan caresizce bakisim koyuyor cok kotu oluyorum diyor..of bilmiyorum :2:

Askerlik 12aya dustugu icn izin 24gun oldu.Eger 15olsaydi dedigin gbi izinde 30gun olurdu.acemilikten snra dagitima gelecek verdikleri izin gtcegi yere gore 7ile 10gun arasi degisir.bu tabiki 24gun hakki olan izinden dusecek

Ayy yapma yaa :( 24 gün nasıl yetecek bize bir yılda hiç adil değil.. Hayırlısıyla ustalık kalbimden geçen yere çıkar inşaAllah 🙏🙏🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadasimin kuzeni öğretmen onun kartiyla ogretmen evinde kalmayi dusunuyorum da beyfendi gelme senin arkandan caresizce bakisim koyuyor cok kotu oluyorum diyor..of bilmiyorum :2:

Yok illa öğretmen veya yakını olman gerekmiyor, sivile de açık halde. Yanlış anlama da gülesim geldi şuan, 3-5 gün önce buna benzer bir konuşmayı biz de yapmıştık. Dün kendiliğine çok mu istiyorsun gelmeyi, kendim için değil de hani sana kıyamadım istersen gel gibilerinden bir şeyler geveledi Aytaç'ım, seninkinin de yakındır :52::52:

Geçen sene dondurdu üniversite kaydını uzman çavuş olursa da dönmez zaten okumayı sevmiyor bende çok üstelemedim bitanem o benim ya onu annesinden bile çok seviyorumm..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
:nazar: maşallah canım Allah bozmasın sevginizi mutluluğunuzu :)

Evett bencede kendimizi çekmezdik biz olsak çok fenayızz :27:

Yok canım benimkisi Kocaeli Gölcük'de yapıyor gemide. Geminin seyirleri başladığı için Kıbrıs'a, Mersin'e, Marmaris ve İzmire gittiler bugun Gölcüğe dönüyorlar bu gece. Mayıs sonunda da Somali'ye gidecekler 3 ay gelmeyecekler maalesef :50:

valla şafağın bana göre harika dayan tatlım az kaldı geldiğinde her şey güzel olucak demekki bu kadar sıkıntı ondan ben hep öle bakarım hayata

Günü birlik mehtaplar öyle canım ya 3 defa yaşadım ben de o durumu öyle gitsen bir dert gitmesen bir dert ama olsun 5 dk bile görmek sarılmak paha biçilemezdir bence :16::16:
Ahh bebeğim kıyamam ben sana , sakin ol ama ya onca erkeğin arasında ne olucak :27::27::52::52:
:) ya orası erkek ama kızılay meydanındada kızlar var:1::1:neyseki güvenim sonsuz:)ama ona tshırt aldık birlikte en dikkat çekmeyen rengi aldırdım gri:) napıyım ya ben yokum banane yakışan şeyleri kime giycek komutanınamı :9:

İlk günler boşlukta olacaksın elin telefona gidecek istediğin zaman ulaşamıyor olmak canını sıkacak ama bir iki güne ankesorlu telefona alışacaksin hep gözün kulağın telefonda olacak
O kısacık görüşmeler seni dünyanın en mutlu insanı yapacak
Zor olsa da özlemek asker beklemek değerli bir süreç.
Okuyor musun? Yaşın kaç?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy Hande yaaaa gozlerim doldu.ilk bastaki butun surec gozumun onune geldi

valla şafağın bana göre harika dayan tatlım az kaldı geldiğinde her şey güzel olucak demekki bu kadar sıkıntı ondan ben hep öle bakarım hayata

İnşallah canımm çok güzel olur dönüşleri :16: Öyle deme senin şafağında düşecek bugünlere anlamayacaksın bilee :34:

Senin askerin nerdeydi canım ben bazen giremediğim için unutuyorum daha önce sorduysam affet :)

İnşallah canımm çok güzel olur dönüşleri :16: Öyle deme senin şafağında düşecek bugünlere anlamayacaksın bilee :34:

Senin askerin nerdeydi canım ben bazen giremediğim için unutuyorum daha önce sorduysam affet :)

yok tatlım bende aynıyım ne isim tutabiliyorum aklımda ne bişey kızmam bende yapıyorum aynı şeyleri benmki kıbrısta hayatım bizde google talktan mesajlaşarak çare bulduk konuşma sorununa

Benimde erkek arkadaşım askerde:( acemiliğinde habersiz gitmiştim oasta börek yaparak. Sorun çıkmıyo kapıdan direk alıyolar ama tabii nerde olduğuna bağlı arayıp öğrenilebiliyo ziyarerçi alınıp alınmıycağı. Çok sevinmişti gittiğimde iki saat için Ankarada Bileciğe gittim. Acemilik olduğu için çok yorgundu pskolojiside kötüydü. Sonra eve geldim çok sevindim ama keşke gelmeseydin seni görmek beni daha üzdü tam alışmaya çalışırken tekrar sürekli senin yanında olmak istedim demişti. Bide kıskançsa zaten tepki verebilir bn sıcacık havada üstümle montla oturmuştum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kavustursun.acemiligi bileciktemi yapti?

Unutmadım kuzucuum eve gitmiştim bir haftalığına geri geldim genee şimdi yaz tatilini bekliyorum okul çok sıkıcıııı:31:
Kavuşma güzeeel ilk geldiğinde birlikte geçirdiğimiz 3 gün çooook güzeldi evdeyken pek vakt geçiremedik zaten yeni gitmişti ertesi gün ben gittim akrabalrı arkadaşları derken bana zaman kalmadı:1:

İyilik kübooşş şafak mükemmel olmuş be
:72:

Valla güzel Ececim hiç gitmemiş gibi sanki
:nazar:
Alıştı tabisi ilk günler biraz farklı hani sanki yine geri gitcekmiş gibi hissdiyodu ama artık unuttuk gitti
:52:

Yaaa bitiyo galiba Seros baksana plakalar hayaldi gercek oldu:)hizli geciyo gbi ins byle devam eder hep:)

yok tatlım bende aynıyım ne isim tutabiliyorum aklımda ne bişey kızmam bende yapıyorum aynı şeyleri benmki kıbrısta hayatım bizde google talktan mesajlaşarak çare bulduk konuşma sorununa

Çok şanslısınız canımm gerçekten bu çok etkiliyor inşallah konuşmanız da hiçbir sorun çıkmaz sonuna kadar :)

Resmen şuan netten kendime hobi arıyorum :52:

Back
X