93/3 asker yolu bekleyenler

Allaha şükür rahat canım benimki zaten şöför ama denetleme zamanı eğitimleri çok ağırdı kilometrelerce koşu yapıyodular zordu şuan iyi.ama tek sorun sıkı oldukları için telefon kullanamıyoruz biz :/ama bunada alıştım.inşallah seninkide rahat biyere düşer usta birliğinde

cok sevındım canım benm ınsallah duser ya.. gunde 3 kere arıyo merakta bırakmıyoda usta bırlıge gecınce ne olur bılmıyorum ıste :( canm ıyı olsunda tek sorunumuz telefon olsun bugunlerde gecıcek..

Gecen hafta gttm tam 94/2ler teslim oldugu gün:) yazık hepsi nasildi yaa kiyamam bilmedigi bi yere gidiyor masum masumdu hepsi

bende geçen haftalarda otobüste gördüm nasıl ağladım hiç bşey hissetmezdm askerleri teslm olurken görünce şimdi başıma geldi ya otobüste ağladım yol boyu

ha ne biliyim ya kırkağacıda unuttum artık gitmeyeli 5 sene olmuştur:1:

En yakın zamanda goruruz insallah ikimizde sevdiceklerimizi:) biz gidiyoruz surekli gecen is icin gttm iste bu arada o da olmadi yaa bosu boşuna gttim oraya. Askerleri görünce bnde tuhaf oldm onceden hic bisey hissetmezdm ama başa gelince anliyor insan

En yakın zamanda goruruz insallah ikimizde sevdiceklerimizi:) biz gidiyoruz surekli gecen is icin gttm iste bu arada o da olmadi yaa bosu boşuna gttim oraya. Askerleri görünce bnde tuhaf oldm onceden hic bisey hissetmezdm ama başa gelince anliyor insan

herkes sevigilisiyle geziyo nasıl kıskanıyorum onları var ya o yokken sigaraya başladım o sevmediği için barakmıştım 2 sene önce şimdi dayanamadım tekrar başladım onsuzluk sigarayla çekiliyor braz daha çekilir hale geliyor daha haberi yok içtiğimi duysa çok kzııcak:ssz:

eskiden askerler benim için de bişey ifade etmezdi. şimdi ise içimde garip bi his oluşuyo asker görünce :(

herkes sevigilisiyle geziyo nasıl kıskanıyorum onları var ya o yokken sigaraya başladım o sevmediği için barakmıştım 2 sene önce şimdi dayanamadım tekrar başladım onsuzluk sigarayla çekiliyor braz daha çekilir hale geliyor daha haberi yok içtiğimi duysa çok kzııcak:ssz:

Kıızz neden başladın sigaraya ne güzel birakmissin valla duysa gercektn kızar yani tatlım.

Back
X