93/3 asker yolu bekleyenler

caglaa sana bi soru sormak istiyorum senin erkek arkadasin uzman olarak askerde kalmak istiyordu bizde dusunuyoruz ama basvuru tarihi ne zaman bilemiyoruz bana biraz bilgi verebilir misin?

Canım en son yapılan başvurular şubattaydı. Mayısta açılır diye bekleniyordu da daha ses çıkmadı sanırım. Bir de nereden duydum ben hatırlamıyorum ama sanırım Temmuz'da da başvuru açılıyormuş. Sevgilimin bir yakın arkadaşı geçen sene ağustosta eğitime başlamıştı mesela temmuzda girdiği sınavlarla :27::27:

iyiyim sen nasılsın? bizim çarşı henüz yok ya vermiyorlar ileri zamnlrda çıkar heralde üst devreler gidince. sizin varmı çarşı??

var ama eşim çıkmıyor. çift çarşısı var onun her hafta. 12-3 arası ama internet cafeler falan dolu olduğu için pek çıkmıyor.

Canım en son yapılan başvurular şubattaydı. Mayısta açılır diye bekleniyordu da daha ses çıkmadı sanırım. Bir de nereden duydum ben hatırlamıyorum ama sanırım Temmuz'da da başvuru açılıyormuş. Sevgilimin bir yakın arkadaşı geçen sene ağustosta eğitime başlamıştı mesela temmuzda girdiği sınavlarla :27::27:

günaydın çağlacımm
bu gece 00.00 büyük gün

evet şuan zaman var düşünmek istemiyorum ama iş ciddiye binince çok zor olcak bu iş konusu.hakkımızda hayırlısı diyelim artık nolcak bilinmiyor gelecekte..

benm içinde aynı dert var iş bulmadan nişanda olmucak ne iş bulucağı meçhul hakkımızda hayırlısı 2 derside kaldı 4e tamamlaymadı:50:

Meraba kizlar nasilsiniz..
Ayrildik demistim su an konusmaya calisiyor benle ama soguk davraniyorum ben.. Burnu sürtsün biraz hep aynı şeyi yapiyor.. Sonra da bana bakma diyor.. Bu askerlik iyice bozdu onu..

bizde gircez bak haber edin banada:1: bnde duyarsam söylerim hemen size

Back
X