- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.401
Kızlarrrrr yatıyorumm benddee hepınıze ıyı gecelerrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr gunaydınnnn mutluu huzurluu neselı bır hafta dılıyorum herkese![]()
günaydın, şafak panosu yapmışsın sen de..
şaka maka 15 günü geçirdin![]()
Günaydın kızlarrrrrrr
Yarım kollulara geçiş yaptım artık yaz geldi ve bu yaz bizim yazımız olcak inş![]()
Aynen tatlım yaptım gecen sure gozumun onunde oluyo daha guzel oluyo boylegectı valla 3.haftaya gırdık
![]()
azalacak emin ol ilk zamanlar yavaş sonra bi yavaş bi hızlı
ama azalacak![]()
yaaaaaaaa ben daha geçemedim hırkayla oturuyorum
neden burası da sıcacık olmuyorrrrrr![]()
Azaldıgı gunlerı beklıyorum canm sabırlasizinde az kaldı bıtıyor
beraber atlatacağız bu günleri..
sonlara gelince de zor ama ya artık sabır kalmıyor![]()
her donemınde zor valla ama daha cok heyecanlı olmalısın kız yanına gelıcek bıtıcek kurtulacaksınız ıste![]()
Bu ara noluyo tatlim size yaa
ay canım oyle deme ya bunların hepsı ozlemden dolayı oluyo cok ıyı anlıyorum senı,benımkı askere gıtmeden oncede uzaktaydık bız sureklı kavga edıyoduk bırbırmıze laf soyluyoduk yanyana gelıncede hıc bısı yokmus gıbı davranıyoduk hepsı uzaklıktan ozlemden oluyo![]()
yavaş yavaş başladık hayaller kurmaya tabi
ama heyecanlanmak için daha var.
şu haziran bi gelsin de![]()
evet ben hemen alttan alırdım günümüz mahfolmasın diye simdi laf yetiştiriyorum deliriyo![]()
İşte senn alttan almana alısmıs laf yetıstırmeye baslayınca sınırlenıyo onların psıkolojısıde farklı tatlım ya bız anlamıyorz ama hapıshanede gıbıler su anda emır altındalar sureklı zor valla![]()
ya azcık benide mutlu etsin durmadan kavga ediyo benle
Bizde yasadık canım boyle seyler bence cok fazla alttan alma rahatsız oldugunu soyle bu durumdan nasıl davranıyosa oyle davran ama emın ol azıcık sabırla hepsı duzelıcek gor bak izni filan varmı sevgilinin yuz yuze gorusunce hersey cozuluyo cunku![]()