93/3 asker yolu bekleyenler

sinir olduğum durum ben ona derdimi anlatıyorum abartıyosun diyebilir saçma sapan yerlere götürüyo konuları askere gitti diye her şeyı yutucak değilim ağzıma geleni sölüyorum bende sonra pişman olup üzülüyorum askerde diye:14:

Her derdini anlatma bence bundan sonra, hatta direk derdini anlatma. Nasılsın napıyosun tarzı havadan sudan konuş sadece. Hep ilk mesajı sen mi atıyosun onu da yapma, gün içinde o aramadıkça arama. Biraz çek kendini geri, askerdeyse dönmeyecek değil ya biraz onun da aklı başına gelsin. 15 yaşında yeni yetme değil sonuçta...

Her derdini anlatma bence bundan sonra, hatta direk derdini anlatma. Nasılsın napıyosun tarzı havadan sudan konuş sadece. Hep ilk mesajı sen mi atıyosun onu da yapma, gün içinde o aramadıkça arama. Biraz çek kendini geri, askerdeyse dönmeyecek değil ya biraz onun da aklı başına gelsin. 15 yaşında yeni yetme değil sonuçta...

Çağla'cım ne yapıyorsunnnn ? Seninle konuştuktan sonra benimkiyle hiç tartışmadık biliyomusunnn :16:

aramıyoruz zaten bu sabh msj atmış sana gnlük tutyodm artık tutmcam dye evet artık hiç bşy anlatmcam ona bencil oluyorum bşy anltnca:ssz::ssz:

Bende çok iyiyim sağol canımmm :16: Anladım ki sorun bendeymiş hepsi özlememden hırçınlaşmamdan kaynaklanıyormuş düzelttim çok şükür :nazar:

Askerlik başladı başlayalı cadıya bağladık bebeğim sorma, ben de çok yapıyordum. :9::9:Şimdi baya baya azalttım özel günlerimde deli oluyorum biraz :17::17: Bizde de kavga gürültü olmuyor o sebeple, olsa da birkaç saatte halloluyor zaten :1:

Askerlik başladı başlayalı cadıya bağladık bebeğim sorma, ben de çok yapıyordum. :9::9:Şimdi baya baya azalttım özel günlerimde deli oluyorum biraz :17::17: Bizde de kavga gürültü olmuyor o sebeple, olsa da birkaç saatte halloluyor zaten :1:

Süpürgeli cadı hemde :10: :1:

Özel günlerimizde idare etsinler ama azıcık da elimizde olmuyor çünkü :9:

Ben yarım saate geliyorum canım bu arada :23:

Back
X