93/3 asker yolu bekleyenler

Evet erkekler ailesine laf söylenmesni sevmez tatlım. iyi yapmisinz bak konusarak sakince hersey halloluyor. Bizde konusmak sıkıntılarımzi paylasmak istiyoruz ama askerdeler iste herseyde anlatilmiyor.dikkat edersn sende tatlım anlamissin zaten yaklaşımını bu konuda.kavgasz gürültüsz günler geçirin inşallah:)

inş hayatım ya bidaha tekrarlanmaz umarım 68 kiloya düştüm senn stresinden diyo yemeklerini yiyorum senle kavga edince yiyemiyorum diyo:14::14:

Aynen öyle kubicim. Sen nerelerdesin işler yoğun galiba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizi gordukce yaziyorm.bu ara sayfalar oku oku btmiyo masallah:)
Eh iste bazn yogun bazen sakin.ailem kuzenlermle bol bol plan prg vakit gecirmece modundayim emre gelene kdr:)sureklide herseye aglar oldum fena duygusala bagladm emre askere gttignden beri.
Snde ne var ne yk Rasit brz sklmis galiba dogal olarak haklilar yani

yok canım aslında sakaryada tek kalmıcak anneside bununla kalıcak annesinin maaşıyla geçinip kendi parasını tekrar biriktirebiir yani ablalarının boş düşünceleri iste öföööfff

Annesi o zmn askerden gelince sakaryaya doncek.
Ablalari annesi yannda kalsin istiyo heralde kendi kendine plan yapiyolar o yuzdn.
Sevgilin bu istanbul durumuna mantikli bakiyomu peki?

Üzülüyor demekki canm o da sırf iste askerlikten tatlım normalde bu kadr kavga olmaz çünkü

normalde hiç kavgamız olmazdı hemen sırnaşırdım 1 2 saate düzelirdik zaten eski büşrayı arıyorum diyo o da zaten yan yana olsak burda yazdıklarımın birini bile söleyemem ona kıyamam:14:

kız kaç tane ablası var aranızı mı bozmak istiyolar yoksa normal bi düşünce değil çnkü bu 1 yıl ayrısınız zaten 1 yıl daha ayrı durulur mu:45::45:
2 tane ablası var canım aslında bi tanesi iyi büyük ablasıyla sorunum onun bana karşı iyi niyetlı olmadığını biliyorum:47: ama bu fikir kimden çıktı bilmiyorum annesi pek karışmıyo allahtan hayırlısı olsun diyomuş

Annesi o zmn askerden gelince sakaryaya doncek.
Ablalari annesi yannda kalsin istiyo heralde kendi kendine plan yapiyolar o yuzdn.
Sevgilin bu istanbul durumuna mantikli bakiyomu peki?
kendisi istanbulda yaşamayı pek sevmiyo istemiyor ama para biriktirmek için aklına yatmış gibi bu fikir öyle konuştu o yüzden tartıştık :/

2 tane ablası var canım aslında bi tanesi iyi büyük ablasıyla sorunum onun bana karşı iyi niyetlı olmadığını biliyorum:47: ama bu fikir kimden çıktı bilmiyorum annesi pek karışmıyo allahtan hayırlısı olsun diyomuş

bencede hiç iyi niyetli bi düşünce değil bu bi anlam veremedim çok saçma geldi peki sevgilin ne diyor bu duruma o istekli galiba:50:

kendisi istanbulda yaşamayı pek sevmiyo istemiyor ama para biriktirmek için aklına yatmış gibi bu fikir öyle konuştu o yüzden tartıştık :/

Annesi sakaryaya gelicekse onunla brlikte tamam para biriktirme konusunda sakarya daha iyi tabi.istanbulda para biriktirmek zor.
Ama annesi donmycekce sakaryaya orda tek basina para biriktirmesi zor olr.
Bnce ustune gitme dusuncelerini sana mantikli gelenleri sakin bi sekilde anlat.obur turlu inada bindirebilir

Annesi sakaryaya gelicekse onunla brlikte tamam para biriktirme konusunda sakarya daha iyi tabi.istanbulda para biriktirmek zor.
Ama annesi donmycekce sakaryaya orda tek basina para biriktirmesi zor olr.
Bnce ustune gitme dusuncelerini sana mantikli gelenleri sakin bi sekilde anlat.obur turlu inada bindirebilir
annesi gelir çünkü yanlız bırakmaz yemeğini yapması için mecbur gelıcek zaten askerden öncede annesiyle sakaryada kalıyodu ablaları istanbuldaydı.istanbulda hiç güvenmıyorum para biriktirebileceklerine zaten ben sakince bile söylesem şuan olumsuz ne desem bana patlıyo herşeye zorluk cıkarıyosun fln diye...üstünü kapattık konunun şimdilik

bencede hiç iyi niyetli bi düşünce değil bu bi anlam veremedim çok saçma geldi peki sevgilin ne diyor bu duruma o istekli galiba:50:
oda kendi aklıyla öyle düşünmez ama onlar öyle söyleyince bende tamam git orda çalış desem öyle yapıcak yani yoksa ben istemıyorum dedığımde sert çıkmazdı

Back
X