- Konu Sahibi mutluluk_06
- #27.061
Evet 100lere gecince sanki daha kolay olckmis gibi geliyor insallahda oyle olur:)
hiç değilse çoğu gdip azı kalcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 100lere gecince sanki daha kolay olckmis gibi geliyor insallahda oyle olur:)
tatlım sonunda yerleştik ödevlerede başladım yavaş yavaş yapmaya o nasıl sıcak bir hava bugün ya hiç bişey yapasım yok okula gttim geldim hasta gibi oldum sıcaktan
tatlım şimdi sordum agustos 18inde bayrambteli 1hafta olcak dedi
bayramda gelmem zaten diyo
gozunuz aydın tatlımbenımde sınavlarım basladı da oturuyorum oyle masada hıc calısasım gelmıyo zaten bu cuma nısanlınım yemın torenı var sınavımda yok o tarıhte gıtsem mı dıye dusunuyorum cok uzak yol
ne guzel sıcak burası hala buz gıbı yagmur yagıyo dunden berı samsun havası baska ne beklenır
![]()
hiç değilse çoğu gdip azı kalcak![]()
Benn geldimm yağmur yüzünden okul tatil oldu![]()
Hosgeldin tatlimm ohh iyisin valla:)
Agustosta bayram yok ya.bizde oyle yapariz rahat rahat gelsin gitsin en azindan
Hoşbuldumm :)
Napıyosunuzz![]()
Aynen ya az kalcak azzzzz:)
aynen aynı gün gelsnler hatta![]()
Hoşbuldumm :)
Napıyosunuzz![]()
of 5. ayımıza grcez 10 gün sonra
evet sonra yine ayni sekilde geri sayim yapariz:)
Iyi tatlm izin planlari yapiyoruz:) bizimkiler ustaya gttiginden beri ilk kez gelceklerde bayrama denk gelmesin filan diyoduk:)
kız nerde oturuyon sen ne yağmurmuş o öle okul tatil oluyo![]()
aynen aynen sonra 4 5 ay kalcak hiç izin yapmazlar inş 10 gün erken dönerler![]()
4 bitiyor 5ten gun almis olcaz dimi
Bayram da olmaması sizler için daha iyi olur tabiki ay ne güzel izin kullanacaksınızz
Erzurumda öğrenciyim canım felaket yağmur ve dolu yağdı saatlerce. Biraz önce yine başladı haberlere çıkmış hatta![]()