93/3 asker yolu bekleyenler

tatlım sonunda yerleştik ödevlerede başladım yavaş yavaş yapmaya o nasıl sıcak bir hava bugün ya hiç bişey yapasım yok okula gttim geldim hasta gibi oldum sıcaktan

gozunuz aydın tatlım :6: benımde sınavlarım basladı da oturuyorum oyle masada hıc calısasım gelmıyo zaten bu cuma nısanlınım yemın torenı var sınavımda yok o tarıhte gıtsem mı dıye dusunuyorum cok uzak yol :50: ne guzel sıcak burası hala buz gıbı yagmur yagıyo dunden berı samsun havası baska ne beklenır :1:

gozunuz aydın tatlım :6: benımde sınavlarım basladı da oturuyorum oyle masada hıc calısasım gelmıyo zaten bu cuma nısanlınım yemın torenı var sınavımda yok o tarıhte gıtsem mı dıye dusunuyorum cok uzak yol :50: ne guzel sıcak burası hala buz gıbı yagmur yagıyo dunden berı samsun havası baska ne beklenır :1:

ben gitmiştim her şey o kadar harikaydı ki:16::16::16::16::16::16::16:

Iyi tatlm izin planlari yapiyoruz:) bizimkiler ustaya gttiginden beri ilk kez gelceklerde bayrama denk gelmesin filan diyoduk:)

Bayram da olmaması sizler için daha iyi olur tabiki ay ne güzel izin kullanacaksınızz :16:

kız nerde oturuyon sen ne yağmurmuş o öle okul tatil oluyo :52::52:

Erzurumda öğrenciyim canım felaket yağmur ve dolu yağdı saatlerce. Biraz önce yine başladı haberlere çıkmış hatta :27:

Bayram da olmaması sizler için daha iyi olur tabiki ay ne güzel izin kullanacaksınızz :16:

Erzurumda öğrenciyim canım felaket yağmur ve dolu yağdı saatlerce. Biraz önce yine başladı haberlere çıkmış hatta :27:

O zamana kadar iyice özlem birikcek zaten iyi gelcek bize.sizinde kavusmaniza az kalcak canım yaa o zmnlar:)

Back
X