- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.161
O zaman bize de dışarıdan davulun sesi hoş geliyordu![]()
Aynen çeken bilir sözü ne kadar da doğruymuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bize de dışarıdan davulun sesi hoş geliyordu![]()
Valla kzlar arkadaşları faln bzmde öyle bi Allahın kulu napysun noldun diyen yok Volkanda farknda ama bzmkilerin akraba baya kuvvetli özellikle iki hala ve tabiki anne babası. Annesi bnmle aynı ne zmn konşsam şafağmz aynı gdyo halalrı sürekli arar eksklerini gidermye çalşrlar bnm gbi. Zaten izne geldiğinde havaalanına beraber gtmştk sarldk ama onlar var dye braz çekndik öpemdm öyle sarldk ama onlar doya doya sarldı bz evmize çknca hasret giderebldk ama ne kadr da olsa arayp sorsalarda o hasretlk anı başkalryla paylşmk istemysun onlarnda canı ama bnm dünyam o. benm kadar özledklerni sanmyrum yanılyomuyum blmyrum ya :26: :26:
Kızlar bitmycekmi bu günler ya bzde askerlerimizi aldığımız günleri görcek miyizEtrafmdaki herkes askere gdnce pat dye çıkıp geliyodu sanki bzmkiler niye byle up uzuuun oldu ya 15 ay olsydı napardık of 12 bile çok uzuun
![]()
![]()
Ailenin yeri ayrı, sevgili-nişanlı-eşin yeri apayrıdır canım. Özlem de çok farklıdır haliyle ve ben de aynı seviyede ve de aynı şekilde olacağını sanmıyorum. İlk gün göstermelik olarak biz Aytaçlar'da oluruz genelde, sonrasında hep baş başa
Bunu Volkan da ister zaten sonuçta insanların içinde rahat rahat sarılıp öpemez insan sevdiğini![]()
Tatlm zaten sadece ilk gün ve son dönceği gün onlardaydık ( onlarda dediğime bakma evimz üst kat olduğu için orda otrdk bütn gün)kalan 8 gün de baş başaydık
Ama yinede o ilk gün herksn sarlması bnm rahat hareket edemyo olmam delrtmşti beni çok sinr bozucu bu izne gelişinde inşallah sadece ben gitmk istyrum karşlamaya kmse gelmesin
![]()
evet ya bi gidiyolardı sonra hemen geliyolardı.
Neden böyle oldu bizim anlamadım :44:
bence volkan tam tarih saat vermesin kimseye, sadece sen bil![]()
Tatlm zaten sadece ilk gün ve son dönceği gün onlardaydık ( onlarda dediğime bakma evimz üst kat olduğu için orda otrdk bütn gün)kalan 8 gün de baş başaydık
Ama yinede o ilk gün herksn sarlması bnm rahat hareket edemyo olmam delrtmşti beni çok sinr bozucu bu izne gelişinde inşallah sadece ben gitmk istyrum karşlamaya kmse gelmesin
![]()
bence volkan tam tarih saat vermesin kimseye, sadece sen bil![]()
Hande'ye katılıyorum biz tezkere dönüşü öyle yapıcaz. Hee zaten izinlere gelişinde de hep ben karşıladım ben uğurladım tek başıma ama bizim 2-3 günlük tatil planımız var bir de![]()
![]()
Oh oh ne güzl ya bizmde hemen işe gircem çiçek çikolata alp gelcem seni istemye diyosnrada faynsçıya gideriz diyo evimz için taktı fayanslara sanki bi onlar kaldı dha bi sürü şeyi eksk evin
![]()
![]()
Aman bi askerlik psikolojisini atlatmadan ben çiçek çikolata falan istemiyorum bi nefes alalım yahu. Volkan Askere de öyle de sen , fayans olayına da çok güldüm bu arada![]()
Kübb o konuda son derece haklısın. Askerde arayıp sormayanlar izin dönemleri böyle terhis dönemleri bi anda bir yerlerden peyda oluyorlar ki sorma. Benim tavrım da net o konuda. Seni arayana sorana canım feda ama bunları yapmayanlara tavrını koymazsan biz seninle kavga ederiz diye peşin peşin söyledim ben. Aytaç da arayanı aramayanı ayırt etmiş gibi duruyor, askerden dönünce numarasını hatta numaralarımızı değiştiricez zatenUnuttuğu yerde de zevkle devreye girer milletin ağzının ortasına lafı çakarım valla hiç umrum değil !
![]()
Sorma bni delirtti fayans da fayans diye ne var şu fayansçıda diyrum bazen geleym ilk faynscıya gtçez dyo güldrmk için çiçekler orda mı satlyomuş dyorum ne gülüyoz yaaÇağla bizim ilişkimizi babam en başndan beri bildiği için adını koymamızı istiyo yani istediğim gibi onnla rahat raht görüşmk için yüzük takmamz lazm artık düğün için acele etmycez zaten yavaş yavas yaparz oh engelimiz kalkıyo ya çok şükür gerisi gelir zaten
Emre askere gtmeden değiştirmişti telefon numarasını.İstediğine verdi numarasını. hatta bnm üstüme ztn:) Bende geçen sene değiştirmiştim gerekli olanlara verdm numaramı sadece. Valla emrede kimin arayıp aramdığını gayet iyi biliyo. He unutursada büyük bi zevkle lafımı sokar hatırlatırım unutmam:)
Hıı düğün için aceleniz yoksa mesele değil o zaman. Askerlik stresinin üstüne bir anda kendinizi düğün stresinde bulsaydınız inan çok yorucu olurdu ben ondan dedim bi nefes alın diye. Bizim durum da malum Aytaç'ın da Volkan'dan farkı yok şu konuda ama ben ağırdan alıcam, en azından şimdilik böyle düşünüyorum, hiç kafam strese gelecek durumda değil yani inan![]()
Valla kzlar arkadaşları faln bzmde öyle bi Allahın kulu napysun noldun diyen yok Volkanda farknda ama bzmkilerin akraba baya kuvvetli özellikle iki hala ve tabiki anne babası. Annesi bnmle aynı ne zmn konşsam şafağmz aynı gdyo halalrı sürekli arar eksklerini gidermye çalşrlar bnm gbi. Zaten izne geldiğinde havaalanına beraber gtmştk sarldk ama onlar var dye braz çekndik öpemdm öyle sarldk ama onlar doya doya sarldı bz evmize çknca hasret giderebldk ama ne kadr da olsa arayp sorsalarda o hasretlk anı başkalryla paylşmk istemysun onlarnda canı ama bnm dünyam o. benm kadar özledklerni sanmyrum yanılyomuyum blmyrum ya :26: :26:
İş anlamında günün yarısına geldim darısı diğer yarısına olsn ztn snrada gün bitiyo hemen bnm için![]()
Yok ya ailesinin beklemesiyle bzm beklememiz kesinlikle aynı değil. Emre ztn üni.yi şehir dışında okuduğu için evinde çok olan bir çocuk değildi. Üni.den snrada sürekli istanbuldaydı. Anası alışkın yani fazlasını beklemesin:)